Mivel és hogyan dobhatnám fel a fürdőszobánkat?
a csempe és a járólap kék színű (babakék), a mosdó, zuhany, szekrény pedig fehér!
ötletek?
(20 éves vagyok és nem vmi gyerekmintás matricára gondoltam :)
előre is köszönöm
Én tettem a fürdőbe szobanövényt,az már alapból feldobja,csak arra kell figyelni,hogy megfelő növényt válassz,ami jól birja a párát és nincs nagy fényigénye,mert a fürdők általában elég sötétek.
Matricát is ragaszthatsz a csempére,nem csak gyerkeknek való matrica létezik pl vannak szép virágmintásak is,amik jól mutatnak a fürdőben is.
Színes (sárgás) törölközők, anyagok, fürdőszobatextilek.
Hasonló színben fogkefetartó, szappanadagoló..
Nekem nagy az ablak a fürdőmben, és pont alatta van a kád, így én a párkányra raktam hosszú, üveg mécsestartókat és bele egy-egy mécsest.
A kékhez nagyon jól menne valamilyen tengerpart jellegű stílus.. Pl kagylók a mosdó körül, vagy esetleg egy tálban.. dekorhomok egy hosszúkás üvegben.
Igazából a kiegészítők nagyon fel tudják dobni a legunalmasabb fürdőket is.
Úgy tudom, hogy az aloe vera szeret a fürdőszobában és az egy nagyon mutatós növény :)
huhh köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket! :)
megfogadom őket!
Hát attól függ neked milyen ízlésed van!:)
Ez most neked valószínűleg hülyén fog hangzani de próbáld ki és meglátod hogy ez a legmegfelelőbb megoldás!Nekünk is pontosan ilyen a fürdőszobánk.Ha mondjunk színes dolgokkal (pl.: színes törölközővel) próbálod feldobni az is haladás!
De ha néhány csempedíszt raksz az is elég jó.Hidd el attól nem függ a fürdőszobád csilicsárésnak tünni!! Mert nagyjából ilyen dolgokkal lehet feldobni egy fürdőszobát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!