Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel és hogyan dobhatnám fel...

Mivel és hogyan dobhatnám fel a fürdőszobánkat?

Figyelt kérdés

a csempe és a járólap kék színű (babakék), a mosdó, zuhany, szekrény pedig fehér!

ötletek?

(20 éves vagyok és nem vmi gyerekmintás matricára gondoltam :)

előre is köszönöm

2012. febr. 20. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Én tettem a fürdőbe szobanövényt,az már alapból feldobja,csak arra kell figyelni,hogy megfelő növényt válassz,ami jól birja a párát és nincs nagy fényigénye,mert a fürdők általában elég sötétek.

Matricát is ragaszthatsz a csempére,nem csak gyerkeknek való matrica létezik pl vannak szép virágmintásak is,amik jól mutatnak a fürdőben is.

2012. febr. 20. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagy üvegtálban kék üveggyöngyök, közé mécsesek? :)
2012. febr. 20. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Színes (sárgás) törölközők, anyagok, fürdőszobatextilek.

Hasonló színben fogkefetartó, szappanadagoló..

Nekem nagy az ablak a fürdőmben, és pont alatta van a kád, így én a párkányra raktam hosszú, üveg mécsestartókat és bele egy-egy mécsest.

A kékhez nagyon jól menne valamilyen tengerpart jellegű stílus.. Pl kagylók a mosdó körül, vagy esetleg egy tálban.. dekorhomok egy hosszúkás üvegben.

Igazából a kiegészítők nagyon fel tudják dobni a legunalmasabb fürdőket is.

Úgy tudom, hogy az aloe vera szeret a fürdőszobában és az egy nagyon mutatós növény :)

2012. febr. 20. 12:26
 4/8 anonim válasza:
Én ehhez zöld színt társítanék, igazi "tengerparti" lenne a hangulat. Páfrány növénynek, jól bírja a nedvességet, új wc ülőke, fonott kosárkák a cuccaidnak, új szappan-fogkefetartó. Mécses is jó ötlet.
2012. febr. 20. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:

huhh köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket! :)

megfogadom őket!

2012. febr. 20. 14:19
 6/8 csokii meov válasza:

Hát attól függ neked milyen ízlésed van!:)

Ez most neked valószínűleg hülyén fog hangzani de próbáld ki és meglátod hogy ez a legmegfelelőbb megoldás!Nekünk is pontosan ilyen a fürdőszobánk.Ha mondjunk színes dolgokkal (pl.: színes törölközővel) próbálod feldobni az is haladás!

De ha néhány csempedíszt raksz az is elég jó.Hidd el attól nem függ a fürdőszobád csilicsárésnak tünni!! Mert nagyjából ilyen dolgokkal lehet feldobni egy fürdőszobát!

2012. febr. 20. 16:56
 7/8 anonim válasza:
A kék színről nekem mindig a tenger jut eszembe, úgyhogy szerintem ide nagyon illene valamilyen növény és egy tálban kagylók, színes törülközők és ha van szabad hely a falon, akkor egy sztereogramma.például: [link]
2012. ápr. 3. 10:53
 8/8 Krisztina69 válasza:
Szerintem a mosható, vasalható impregnált-textil anyagból készült zuhanyfüggöny szépen mutatnának. Ha szeretnétek többet tudni erröl nézzétek meg a honlapomat www.zuhanyfuggony.com ott bövebben írok mindenröl. Üdv: Krisztina
2012. ápr. 23. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!