Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű a hálószobád fala?

Milyen színű a hálószobád fala?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 15:07
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
elméletben nagyon világos és pasztell rózsaszín, de sajnos a gyakorlatban ez nem sikerült szóval olyasmi mint az epres joghurt színe
2012. febr. 7. 17:39
 22/31 anonim válasza:

A plafon világosszürke, a falakat pedig sötétlilára szerettem volna, világoslila lett belőle. Talán nem is baj, hogy nem lett olyan sötét, mint amilyet akartam, de egy kicsit sötétebb lehetne.

Szürke a szőnyeg, lila a függöny, fekete és fehér bútorok vannak, szóval tök jól összeillik :)

2012. febr. 7. 19:45
 23/31 anonim ***** válasza:

a HÁLÓ SZOBA: Avokádó zöld, a menyezet ablak keret fehér, az ágy zötét oliva fa barna, a padló tölgy színű. A leendő gyerekszoba: alma zöld fal, nemes platán( nagyon szép)padló, menyezet, ajtó ablak: fehér

A zöld nagyon nyugtató kellemes szín és nyugodt alvást biztosít.

2012. febr. 8. 12:14
 24/31 KovA1963 ***** válasza:
A lényeg: sose fesd feketére... egyszer valakinek ez az ötlete támadt - az eredmény/összhatás brutális volt.
2012. febr. 10. 10:24
 25/31 A kérdező kommentje:
Fekete? Jesszusom.... Eszembe sem jutott volna :)
2012. febr. 10. 12:04
 26/31 KovA1963 ***** válasza:

Ja, hát amúgy nálunk van világos halvány kék és világos halvány barna (drapp?) és narancs színű jól néz ki mind.

A lényeg szerintem, hogy ne nyelje a fényt, vagy ha falnak kiscsit sötétebbet vélasztasz akkor legalább a plafon legyen jó világos - az a legnyagyobb szabad fényvisszaverő felület - különben sokwattos villanykörte ellenére is rossz lesz a megvilágítás.

Hacsaknem spotlámpázni akarsz mindenfelé.

De amondó volnék, hogy biztos oldalon vagy, ha legalább a világos plafonhoz ragaszkodsz.

Azt is gondold meg milyen színű visszavert fényt szeretnél. Az emberi szem legkisebb fényerő mellett a meleg színekre érzékenyebb úgy értem jobban lát és kellemesebb érzet. A narancsszín elég jó.

2012. febr. 10. 13:38
 27/31 anonim válasza:
Saláta zöld. A zöld tényleg nagyon nyugis.
2012. febr. 11. 00:04
 28/31 Handuc válasza:
Lilás rózsaszín deinkább lila az. XD
2012. febr. 11. 07:27
 29/31 anonim válasza:
fehér,mert albi de zöld és rózsaszín muszlinszerű függönyökkel dekoráltam a falat és így olyan mint egy keleti hercegnő szobája
2012. febr. 11. 17:42
 30/31 anonim válasza:
égszínkék :)
2012. febr. 12. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!