Hogyan tudom eltüntetni a szekrényről?
Poszterek voltak a szekrényre ragasztva, de nem celluxszal, hanem valami olyannal hogy az egyik oldala ragad a másik meg papír. Régen volt már, amikor feltettük a posztereket.
Ma leszedtem az összeset, de a szekrényen vagy a ragacs helye látszik, vagy egy kis papír. Hogyan tudom leszedni? Vizes ronggyal próbáltam lekaparni, de csak addig nem látszott míg vizes volt.
Köszi előre is!
Kend be étolajjal és hagyd rajta pár órát, utána próald mosogatószerrel lemosni. Ha még marad rajta, akkor többször ismételd meg.
Súrolni, acetonnal, higitóval stb ne próbálkozz, mert tönkremegy a felszine.
Mi a Lidl-ben vettünk direkt címkeoldó pray-t. Szerintem lehet kapni nagyobb papírboltokban is. Az illata is jó,és tényleg leszedi,ha csak a ragacs marad,azt is.
Bár az én szakmámban van ilyen oldószer(protegum),de az büdös,tűzveszélyes,és viszi a bútorok színét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!