Hűtőszekrény nálatok spejzben van vagy a konyhában ahol minden más konyhai eszköz? Szerintem elérhetőbb ha konyhába van nem kell spejzbe rohangálni kajáért.
Figyelt kérdés
Ennek ellenére spejzben van, ahol hideg is van és néha rossz hogy ki kell rohangálnom (nincs messze a konyhától a helyiség)2012. jan. 4. 18:42
11/12 anonim válasza:
nálunk a spejzba van a hűtőláda de nem jó mert nagyon felmelegíti a helyiséget(!) és nincs is kéznél.. az én lakásomban hamarosan felülfagyasztós hűtő lesz kb 90-115centi magas a konyhapulton(!) a konyhában mert ott fér el és még jobban kéznél van a kaja. :D
12/12 anonim válasza:
nekem spánjzba van, de mig panelbe laktam az előszobában volt. kinek hol kényelmes és hol van több helye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!