Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nálatok ki dekorálja ki a házat?

Nálatok ki dekorálja ki a házat?

Figyelt kérdés

Barátnőm most költözött hozzám, és a házban mindenhol különféle színű pillangók jelentek meg... a függönyön, a falon, az ablakon, meg egyéb dolgok is, sok szerintem még fel sem tűnt nekem. A kanapén vannak új párnák, meg minden. Tény, hogy az egész ház barátságosabb lett, és házból otthon lett, és nagyon jól érzem magam, de két haverom elkezdett cikizni emiatt, hogy hova lett a legénylakás... azt mondják, otthon az van, amit ők akarnak.

Én vagyok papucsállatka, vagy az esetek többségében a nők azért aktiválódnak, és veszik kezükbe a házat belülről?

2011. dec. 14. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem dekoráltam ki soha a házat. Párnák,terítők,képek vannak, de nem túl sok.

A nagyon kidekorált lakás nem is szép.

2011. dec. 14. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked tetszik és jól érzed magad benne, ne törődj azzal, hogy mit mondanak a haverok, mert az az ő szegénységi bizonyítványuk. Attól még lehet ÉLNI a lakásban, hogy szebb lett. Én szerencsés vagyok, mert a férjem kimondottan igényli és örül neki, ha új függönyt teszek fel, vagy új ülőpárnákat varrok, az anyagot is együtt szoktuk kiválasztani és ettől ő nem papucs, csak szereti a szép, rendezett, ízléses lakást. Tudod, ha valaki azt mondja, hogy otthon az van amit ő akar, akkor neki meg egy olyan feleség kell, aki engedelmes kis kutya, vagy olyan, akinek önálló ötletei vannak?
2011. dec. 14. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
én is a párom házában lakok és pillangókat meg világító csillagokat, képeket mindenfele kiraktam, még nem monda, hogy nem tetszene neki, de ha szól akkor sem szedem le őket, mert így kellemesebb hangulat van a házban
2011. dec. 14. 10:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Oks.. akkor talán ezek a haverok csak irigykednek...
2011. dec. 14. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:

:) Juj, ez olyan szenya dolog a haveroktól!

Ha neked tetszik a ház, akkor ne foglalkozz velük. Hidd el, sztem náluk sem mindig az van, amit ők mondanak...csak a szájuk jár.

Nálunk is általában én szoktam "dekorálni".

Mikor megismerkedtem a férjemmel, és összeköltöztünk, Én is tettem fel fel szép színes függönyt, vettünk szobanövényeket, díszpárnákat..stb. és Ő is megkapta a haverjaitól, hogy milyen papucs, mert hagyja, hogy női lakást csináljak az Ő legénylakásából. Holott, tökre nem volt női lakás..csak otthonos :)

2011. dec. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!