Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a LED...

Aniangyal88 kérdése:

Mi a véleményetek a LED tusolóról?

Figyelt kérdés
Karácsonyra egy ilyen [link] LED tusolófejet szeretnék ajándékba venni. Azoknak a véleményét várom, akiknek van, vagy hallott róla. Előre is köszönöm!
2011. dec. 9. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
láttam már, és eléggé jó flessnek tűnt, de én világosban zuhanyozok.
2011. dec. 9. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
tök fain nemrég nyertem
2011. dec. 9. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is világosban zuhanyzok, meg nekem ezekről a mindenféle tusolófejekről az a véleményem, hogy tök hamar bedöglenek. Az ilyen újdonságokra mindig ugrottam egy ideig, de ilyen három hónap körülig működtek, aztán maradt egy sima zuhanyfejem, amiből félig jön a víz. :)
2011. dec. 9. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem döglött be,pedig már elég régóta megvan.De eleinte nem szerettük,mert 1./nehéz,2./lassú a reakcióideje.Vagyis azt várnám,hogy lássam,hogy milyen hőfokú a víz.De nekem egy darabig még mindig zöld,pedig a víz már rettentően forró.Tehát,mivel megtévesztő,akár balesetveszélyes is lehet. De jópofa.
2011. dec. 9. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!