Ezüst v piros legyen a fa nem tudok dönteni? Segíts a többség nyer:D
Figyelt kérdés
A párommal most lesz először igazi, nem mű fenyőnk és veszünk rá új díszeket. Lehet kapni 50 db-os csillogóós szupi díszeket de nemtudoom milyen legyen?!?!
piros vagy ezüst? Ti melyiket választanátok?
Köszi előre is :))
Boldog Karácsonyt Mindenkinek előre is :)
2011. nov. 30. 11:50
11/26 anonim válasza:
Én nem szoktam egyszínű díszeket tenni a fára, én mindig 2-3 színben szoknak gondolkozni. Mivel majdnem 2 méteres fenyőink szoktak lenni persze nem mű, mert barátnőm ragaszkodik ahhoz hogy legalább legyen 2 méteres a fa így mindig 2-3 féle színű díszeket dobok rá. Idén kék és ezüst színű fánk lesz és talán néhány bordó vagy ezüst szín is kerül rá attól függ hogyan fog passzolni a felújított nappali összképéhez :)
12/26 A kérdező kommentje:
kezd elhúzni az ezüst:D:D köszi Nektek, ment a zöldkéz ;)
2011. nov. 30. 12:40
13/26 A kérdező kommentje:
hűűű akkora fa nálunk el se férne, max ha átfúrnánk a felső szomszédhoz XD (bár nem rossz ötlet, neki is lenne egy kisfenyője :D:D )
Nagyon szép lehet nálatok :) esetleg majd ha meglesz tehetnél fel ide képet nekünk megnézni:)
2011. nov. 30. 12:43
14/26 A kérdező kommentje:
na jó csak elférne a 2 m-es :D elszámoltam :D
lehet ráveszem párom egy akkorára ;)
2011. nov. 30. 12:54
17/26 bánomisén válasza:
Ezüst! És boldog karácsonyt neked/nektek is! :-)
18/26 anonim válasza:
Nekünk is piros-arany :) És szalmaszínű, mert szalmadíszt is kiteszek :D
20/26 anonim válasza:
Ezüst :)
Habár, én kimondottan azt szeretem ha a karácsonyfa minden féle színben pompázik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!