Hol találok rövid szőrű, egyszínű szőnyeget?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezeket az idióta shaggy, hosszú szálú szőnyegeket árulják, de utálom őket. És persze gyerek mellé nem praktikus...
Szeretnék rövid szőrű egyszínű szőnyeget venni, de sehol sem találtam a neten. Tud valaki ebben segíteni?
2011. nov. 20. 17:58
1/5 anonim válasza:
Rövid szálút bárhol találsz, egyszínűt már nehezebben. Esetleg veszel szőnyegpadlót és beszegeted a vágásnál.
2/5 anonim válasza:
a baumaxban egy csomo rövidszőrű egyszínű szőnyeget találhatsu a kicsitől a. nagyméretűig
3/5 anonim válasza:
Tényleg legegyszerűbb és legolcsóbb, ha padlószőnyeget szegetsz be. Az pont akkora lesz, amekkora kell és jóval nagyobb kínálatból válogathatsz, lényegesen kedvezőbb áron. Én a Diegoban szoktam vásárolni, nagyon jó, részletes honlapjuk van, igaz, hogy webáruházat nem működtetnek, de szinte minden városban van boltjuk. Hasonlóan nagy választék van még a Dr.Padlónál is, nekik is sokfelé van boltjuk.
4/5 anonim válasza:
Én ikea párti vagyok :)
Tavaly nyáron vettem egy rövidszőrű, picit mintás, de nagyjából fekete szőnyeget, és imádom. Oké, hogy regeteget porszívózom, de ha nem felette eszem szendvicset akkor nno problem :DD
Ott találhatsz minden fajtát, és a legjobb ha kifogsz egy akciót (az enyém is abból van :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!