Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudom a posztereimet...

Hogyan tudom a posztereimet rögzíteni?

Figyelt kérdés
Téglaépítésű családi házunk van, és frissen lett festve a szobám idén nyáron. Rendeltem király posztereket, de ilyen 90cmx60cm méretűek. Apa viszont haragszik érte, hogy ha a falat teleraknám mindenféle képekkel, de én felszeretném tenni a posztereimet. Hogyan lehet a falra rögzíteni, vagy ragasztani anélkül, hogy fúrni kellene a falat? Bármilyen ötlet, praktika nagyon jól jönne! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2011. nov. 14. 19:02
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és sima mészalapú festékkel van a szoba lefestve ilyen orgona színre.
2011. nov. 14. 19:15
 2/3 anonim válasza:
ragaszto nem birja el őket. ha olyan erős ragasztot veszel, akkor meg jön majd a fél fal ha le akarod szedni. ugyhogy szerintem marad a furás, vagy csak kisebb szeget beleütsz. szerintem megoldhato, nem olyan vészes ez, hisz rengeteg családi házban van festmény a falon.
2011. nov. 16. 12:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) :) :)
2011. nov. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!