Költözködéshez kellenének nekem dobozok. Honnan szerezhetnék? Mások hogyan oldják meg?
Igazából nem költözünk, csak a szobából kell kipakolni mert festünk és a parkettát csináljuk stb.
Kisebb-nagyobb (tiszta) dobozok kellenének nekem, amibe bele tudok pakolni. Így is akkor a rendetlenség, hogy minden szét van szórva...
Sima karton dobozokra gondoltam.
Honnan szerezhetnék ilyesmit? Hova kell ilyenkor fordulni? Ti miként oldottátok meg?
Szivesen venném az ötleteket, köszönöm.
Lehet költöződobozokat vásárolni a nagyobb költöztető cégeknél.
(Sajnos nem tudom mennyibe kerül én használtakat kaptam tőlük ingyen, teljesen tiszták voltak, laprahajtogatva)
Köszönöm a válaszokat akinek van ötlete az még nyugodtan hozzáírhatja.
Boltokból mi is próbáltunk már hozni, de csak néha volt pár doboz. A legtöbb szakadt volt már és piszkos, olajos.
Ja és sajnos a legtöbb túl kicsi volt.
De ezt a banános dobozt és a költöztető céget meg fogom próbálni. Persze a bolt is jó ötlet, ha mást nem akkor megint onnan hozok, ha sikerül :)
Mi amikor elkezdtünk költözködni, előtte hetekig jártuk a boltokat, és mindig szereztünk néhányat egy-egy portyázó körúton (Mi totál az egész lakást elköltöztettük). Összesen 45 dobozt szereztünk, de idő volt míg meglett.
Tippek:
-Zöldséges
- Plus: ott is van mindig banándoboz
- Tesco: információs pultnál kell megkérdezni, mi egy csomó Baba-samponos dobozt szereztünk ott, teljesen tiszták voltak (frissibe volt belőle kipakolva a polcra)
Mindezek ellenére azért érdemes beszerezni egy adag erős szemetes zsákot is, ruháknak, plüssállatoknak stb. jó az is.
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a válaszokat, ezeket mindet meg fogom próbálni.
Én is valahogy úgy gondolom, ahogy az utolsó válaszoló, nejlonzsákokat is beszerzünk, a ruhák múltkor is abban voltak, és a plüssöket is abba terveztük pont :)
A tul nagy doboz amugy se jo mert hiába fér bele sok minden ha meg se birod emelni:))
-tapasztalat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!