Mi a tapasztalatotok a lávalámpával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ma néztem lávalámpákat az OBI-ban, nagyon tetszettek, de nem tudom, hogy ezek el tudnak-e romlani? Pl. egy idő után már nem úgy mozognak benne a kis szines "gömbök" vagy eltűnnek stb.
Azért kérdezem, mert pár nagyon szépen mozgott, de volt néhány ami be volt dugva az áramba, de meg sem mozdult, hanem leülepedett benne a láva.
Megéri venni?
2009. máj. 8. 17:31
1/4 anonim válasza:
Nekem is van lávalámpám,és ha be van kapcsolva kell neki 1-2óra mire bemelegszik,és elkezd felfelé menni a cucc benne,először egy nyúló valami,ami egybevan,de folyamatosan oldódik,és a végén jönnek-mennek a kis gömbök!
2/4 anonim válasza:
Ahhoz kell ragaszkodni és azt kell kérni, ami láthatólag működik! Nekünk az 4. volt hajlandó működni... (nem győztük visszavinni) 1,5-2 órával a bekapcsolás után. (azt azért nem árt tudni, hogy nem igazán energiatakarékosak, 25-40 W/óra, és nagyobb teljesítményű izzót ne tegyetek bele, mert a szomszédban ezért robbant fel, mert nagyobbat tettek bele hogy hamarább meginduljon a "láva" mozgás).
3/4 anonim válasza:
bocs, ezt nem ismerem.
mire jó? nézi az ember? vagy az árnyéka érdekes ?
4/4 anonim válasza:
azért nem mozgott mert föl kell melegedni-e és az eltart egy ideig nekünk van és kellemes látvány és hangulatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!