A NO FROST hűtőkben jobban kiszárad az étel mint a sima hűtőkben? Mi a tapasztalatotok?
be kell csomagolni a kajákat mikrósdobozba vagy zacskóba, és akkor nem szárad ki.
nekem is 2 éves a total no frost hűtőm, sokáig frissek maradnak benne a kaják.
Szerintem nem szárad ki hamarabb...
Én is NO FROST hűtőt szerettem volna, de barátnőmék vettek egyet, és én utána rájöttem, h nekünk nem kell NO FROST :) Szerintem túl hangos..
Mikor utána kérdeztem egy hűtőkkel foglalkozó cégnél, akkor azt mondták, hogy tény, hogy ezek a hűtők hangosabbak, és több energiát fogyasztanak.
Nálunk egyben van a konyha a nappalival, így idegesített volna a hűtő hanga..
A miénk nem hangosabb egyáltalán. Az viszont tény, hogy többet fogyaszt.
Ha nem takarod le, akkor a működési elvéből következően és a tapasztalataim alapján is kiszárad.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem nincsenek hiper-szuper légmentesen záró edényeim, csak egyszerű, normál műanyagjaim, és ezért merült fel bennem hogy hátha ilyen sima edényekben kiszárad az étel...Te sem használsz különleges edényeket a tárolásra?
És ha például van egy felbontott tejföl, az sem szárad ki teljesen? Bocs hogy ilyeneket kérdezek, de nincs az ismerőseim között senkinek no frost hűtője.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!