Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyi idő kell az épitéshez?...

Mennyi idő kell az épitéshez? Kb Októberre kész lenne?

Figyelt kérdés
Ha megvan a háznak az alapja, már csak rá kell épiteni, az mennyi idő alatt készülne el, ha a napokban elkezdik és folyamatosan csinálják? Mennyi hónap kell egy ház fel épitéshez, ugy hogy be is költöznek.
2009. máj. 6. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen házról van szó... Ez lehet szerintem 2 héttől 2 évig terjedő idő is.
2009. máj. 6. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem minden a pénztől függ. Ha van, gyorsan megy, ha nincs, nem megy.

Ha az alap megvan, akkor mehet gyorsan, mert annak kell sok idő, hogy kössön.

A falak és a tető gyorsan felkerül, de a belső munkák, gépészet, villany stb. elég sok időt vesznek igénybe. Amúgy szerintem abszolút van esély az októberi beköltözésre.

2009. máj. 6. 15:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Az alappal nincs gon. Már jó ideje, több mint fél éve kész van.Két három szobás normális családi ház,de nem emeletes.Pénzzel sincs gond.Akkor van esély rá.Köszi szépen:)
2009. máj. 6. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi március 1-én kezdtük el az alapot ásni, és karácsonykor már beköltöztünk. 120 m2-es, 3 szoba +nappali, földszintes épület.

Persze a külső vakolás, és a kert nem volt kész.

2009. máj. 6. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyszerű:) Ennek örülök,hogy ilyen hamar halad. Többre számitottam. Köszi szépen
2009. máj. 6. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

jó estét

Reális az időpont. A világ már annyira föl gyorsult, hogy se idő se pénz nincs arra hogy évekig építkezzenek az emberek.Így sem kevés pénzbe kerül. Azért nem árt a munka folyamatot ellenőrizni ellenőriztetni eleinte sűrűbben, de ha lehet mindvégig.Egy építési vállalkozó ismerősömék 4-5en vannak kb 2-3 ház építését vállalják évente. Mi csináljuk utánuk a szépészeti (festés,homlokzatszigetelési)részét a munkának, mert ahhoz meg nekünk van tehetségünk:). Ha fenn akadna az építkezés esetleg a vége felé akkor ajánlom magunkat!

2009. máj. 6. 21:53
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben:) köszi a választ:)
2009. máj. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!