Mennyi idő kell az épitéshez? Kb Októberre kész lenne?
Szerintem minden a pénztől függ. Ha van, gyorsan megy, ha nincs, nem megy.
Ha az alap megvan, akkor mehet gyorsan, mert annak kell sok idő, hogy kössön.
A falak és a tető gyorsan felkerül, de a belső munkák, gépészet, villany stb. elég sok időt vesznek igénybe. Amúgy szerintem abszolút van esély az októberi beköltözésre.
Mi március 1-én kezdtük el az alapot ásni, és karácsonykor már beköltöztünk. 120 m2-es, 3 szoba +nappali, földszintes épület.
Persze a külső vakolás, és a kert nem volt kész.
jó estét
Reális az időpont. A világ már annyira föl gyorsult, hogy se idő se pénz nincs arra hogy évekig építkezzenek az emberek.Így sem kevés pénzbe kerül. Azért nem árt a munka folyamatot ellenőrizni ellenőriztetni eleinte sűrűbben, de ha lehet mindvégig.Egy építési vállalkozó ismerősömék 4-5en vannak kb 2-3 ház építését vállalják évente. Mi csináljuk utánuk a szépészeti (festés,homlokzatszigetelési)részét a munkának, mert ahhoz meg nekünk van tehetségünk:). Ha fenn akadna az építkezés esetleg a vége felé akkor ajánlom magunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!