Vagány, nagylányos szobát. De hogy?
egyébként először én is divatra rendeztem be a szobámat. aztán folyamatosan alakult. letisztult. mindent kidobtam, leszereltem kivittem amit nem használok, és érdekes módon mégis átvette a stilusomat.
Mondjuk ez fiú szoba. de láthatod, hogy az igazi "nagyfiús" beütést az adta meg, hogy élettel telt meg a szoba.
Szerintem berendezhetnéd country-stílusúra. Ahhoz illik a kutyás és lovas dekoráció is. (Persze, nem a poszterekre gondolok, mert sajnos azt sokan "kislányosnak" gondolják, de bekeretezve, paszpartuval egész másként mutatnak a lovas és kutyás képek is.) De szerintem egy kantár, sarkantyú vagy akár patkó is jól tud mutatni díszként.
Ha pedig nem akarsz "kislányos" szobát, akkor szerintem azt úgy oldd meg, hogy legyen "szellős" a szoba. Tehát, ne zsúfolj bele mindenfélét, és főleg ne kis képeket mindenhová a falra. (Sajnos én egyszer elkövettem azt a hibát, hogy minden posztert meg képet kitettem a falra, ami tetszett, így alig maradt tiszta falfelület... =P A másik dolog meg a milliónyi mütyür volt a polcon, amit mindig karácsonyra meg szülinapra kaptam mindenkitől, és nem volt szívem megszabadulni tőlük. Persze, most sincsenek kidobva, csak elrejtve... =D)
A szobád színei egyébként (leírásod alapján) elég nagy kontrasztot alkotnak, ami kifejezetten jó, de az ellentéteket fehér színnel tompíthatnád. (Pl. fehér paszpartu a képekhez, fehér, vagy világos színű drapériák, meg ilyenek.)
Egyébként most én is egy kisebb "dilemmában" vagyok, mert lehet, hogy tudok szerezni egy antik nyerget, de nem tudom, hogy hogyan használjam fel a szobámban.
A paszpartu általában egyféle kartonból (lehet kapni minden művészellátóban és hobbiboltban, de valójában bármilyen nem fényes kartonlap jó) készült keret, ami látványosabbá teszi a képeket. Igazából nem túl jól fogalmaztam meg, de itt mindent leírnak róla: [link]
Nem egy drága dolog, otthon elkészíthető, és szerintem nagyon hasznos tud lenni. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!