Hol találok Budapesten székpárnát?
Figyelt kérdés
A VI. kerületben lakom, és szeretnék valahol székpárnát venni. Tudtok ajánlani valamilyen jó üzletet, ami lehetőség szerint a közelben van? A "közelben" fogalma alatt az Örs vezér tere és a Széll Kálmán tér közötti részt értem körülbelül. Előre is köszönöm a válaszokat!2011. szept. 16. 08:19
1/7 anonim válasza:
Az IKEÁ-ban biztosan, de ilyenekben is pl. mint a CBA, vagy Tesco.
3/7 A kérdező kommentje:
Teee hallod... ezért kár volt pazarolni a betűt a válaszodra. Inkább nem minősíteném...
Az első válaszolónak hálásan köszönöm! Nem is tudom, hogy nem jutott eszembe az IKEA. Holnap startolok is az Örsre!
2011. szept. 16. 21:28
4/7 A kérdező kommentje:
Na, sikeresen megtörtént a vásárlás! Nagyon kényelmes a cucc! :) 995 Ft-ért megérte.
2011. szept. 17. 12:25
5/7 anonim válasza:
turkálókban is nagyon jók vannak.
6/7 anonim válasza:
Azzal az erővel ahogy feljöttél ide, a google-ba is mehettél volna keresni.csodákra képes.xDD
7/7 A kérdező kommentje:
Fél éve tettem fel ezt a kérdést, már régen nem téma. A tudálékos okoskodásodra senki nem kíváncsi. Egyébként nem kell bemutatnod a keresőt, képzeld, én is ismerem. Itt kaptam meg a megfelelő választ.
2012. febr. 18. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!