Szerintetek így milyen lenne egy galériaágy?
Panelban lakom, elég pici a szobám, szeretnék galériaágyat. Az IKEA-ban kinéztem egyet:
Ugye 164 cm van alatta, ami szuper, mert 158 cm vagyok. A lakás belmagassága 260 cm. A matracom pedig 14 cm. Tehát durván lenne 80 cm a matrac és a plafon közt. Lemértem magam ülve (bizony! :D), és kijön kb. a 80 cm, plusz a fenekem még benyomná kicsit a matracot.
Egyébként nem tervezek sokat üldögélni az ágyon, de akkor is félek, mi van, ha nagyon klausztrofób érzés lenne.
Van valaki hasonló helyzetben, vagy szerintetek is nagyon gázos? Mert nagyon kéne a hely.
Köszi!
Szerintem jó ötlet. Aludni pont jó az az ágy, alá meg be tudod pakolni a jelenlegi bútoraidat. A dizájn ízlés dolga, ha neked tetszik, akkor miért ne.
A barátoddal meg majd megoldjátok, legfeljebb nem alusztok nálatok :)
Nekem ez pont jó, mert beférek alá. Nem akarok olyat, aminek asztal van az alján, mert van egy szuper asztalom, és a többi bútor is mind megvan.
Kicsi a szoba, kanapé nem fér el! Az előző lakónak ebben a szobában egy kétszemélyes ágya volt, és annyi. Benyitottál az ajtón, és szószerint beestél az ágyba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!