Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kb. mennyibe kerül Budapesten?

Kb. mennyibe kerül Budapesten?

Figyelt kérdés
...festővel kifestetni egy 33 nm-es lakást.
2011. aug. 17. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
van egy jó barátom, aki szépen, korrekt áron dolgozik, ha érdekel írj privát üzit.
2011. aug. 17. 09:56
 2/10 anonim ***** válasza:
20-25 ezer között, szerintem.
2011. aug. 17. 11:30
 3/10 A kérdező kommentje:
20-25ezer? Ez gondolom festék nélkül... Ez az összeg nekem meglepően kevés. Bár örülnék neki, ha kijönne ennyiből, de nagyon fontos a minőségi munka. Nálam sok a mozdíthatatlan/beépített cucc, ezeket mind takarni kell, álmennyezet spotokkal/üveggel - ezeket meg ragasztgatni.
2011. aug. 17. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Na azt a 20-25ezret ellehet felejteni. Négyzeméter árak vannak tehát ha nem kell glettelni telibe az egészet jóval olcsóbban kijön értelemszerűen. Minimum 50 ezer lenne ha nem sokat kéne javítani. Persze BP-en nemtudom milyen horribilis árak lehetnek.
2011. aug. 17. 11:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez már közelít ahhoz, amit gondoltam :)
2011. aug. 17. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
De én azt mondom ez még az alja. Én ennyiért megcsinálnám :D tanulóként ennyiért nem sok.
2011. aug. 17. 11:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Várhatóan több lesz szerintem is, én olyan 70e körül tippelem - festékkel együtt.
2011. aug. 17. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi a festést magunknak csináltuk, így nem került semmibe, csak az anyagba. Egy hétvégén ha nekiálltok szerintem meg lehet csinálni.

(Az egyik válaszra reagálva: festetni ugyan nem festettünk, de a vizet, gázt, fűtést, burkolást szakemberrel csináltattunk. Budapesten és Pécsen is van lakásunk, ahol ezeket kellett csinálni. Tapasztalatból írom, hogy Budapesten sokkal olcsóbban elvállalták és szinte azonnal tudtak kezdeni, míg vidéken hónapokkal előre kellett szólni és még drágább is volt mind a munkadíj, mind az anyag.)

2011. aug. 17. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt nemtudtam csak gondoltam hogy ott drágább lehet mert minden drágább szerintem :D nem sűrűn járok pesten edig 2x voltam csak életemben.
2011. aug. 17. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Mivel egyedül vagyok, lány vagyok, és tényleg nem csak "hengerelni" kellene, ezért nem állok neki egymagam. :)
2011. aug. 17. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!