Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek milyen ez a ház?

Szerintetek milyen ez a ház?

Figyelt kérdés
Ez lesz a házam szerintetek milyen? [link]
2011. aug. 11. 14:14
1 2
 1/13 anonim válasza:

hűha o_o

enyhén nemrossz... (Y)

2011. aug. 11. 14:45
 2/13 halibel válasza:
Nagyon szép ^^
2011. aug. 11. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, ha megbántalak, de szerintem nagyon jól tudod, hogy mindenki azt fogja írni, hogy gyönyörű.

Azt várod, hogy fényezzenek, hogy jajj de jó neked, hogy meg tudtad venni, meg ilyenek...nem féltékenységből írtam, elégedett vagyok a saját házammal.

Amúgy nekem is nagyon tetszik.

2011. aug. 11. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

dicsekszel? jó érzés, mi?

egyébként nem rossz, de nekem tuti nem kéne ekkora pecó, pláne ha a takarításra, rendbentartásra gondolok.

2011. aug. 11. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Szép, és még szebb lesz, ha a tied lesz!

utolsónak:igazad van,de aki ilyen házat vesz,az általában már szerintem nem takarít,hanem takarítónőt fogad!

2011. aug. 11. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem nemkéne, kívánatos falat a tolvajoknak.
2011. aug. 11. 22:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem akartam dicsekedni,mert sajnos ezt a házat nem mi építettük hanem egy gazdag család csak ők eladósodtak.De ez a ház nagyon megérte mivel a banktól vettük meg (jó áron).A takarítás meg nem gond 14:00-kor végzek a munkahelyemen és utána 19:00-ig egyedül vagyok (még nincs családom :-( )De takarító nőre nincs pénzünk , vagy is lenne de nem engedhetjük meg.
2011. aug. 12. 18:07
 8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de ha eszembe jut a hideg tél... Mennyi lehet egy ekkora háznak a fűtés-számlája?
2011. aug. 12. 23:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Van kandarlónk,de könnyű a megoldás délelőtt szinte sose vagyunk otthon ilyenkor 15-re tesszük a termosztatot.Utána meg 18-20-ra így mindig jó idő van.Amúgy is szigetelve van.
2011. aug. 13. 08:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik. Jól megtervezett. Egy hiba van csak benne, mi lesz, ha megöregszel, vagy csak eltörik a lábad. A szinteltolás miatt problémás lesz, vagy rámpát kell majd építeni. Végül is az is egy megoldás.
2011. aug. 13. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!