Térelválasztást hogy tudnám olcsón mégis szépen megoldani?
Nemigen van hely szekrények számára, így kitaláltam, hogy a szoba egyik falára csinálunk egy polcrendszert, amit valamilyen módon el szeretnék "rejteni". Gondoltam függönyre, rolóra, de bármilyen ötlet jöhet! :)
(Ha vannak linkek, ahol találok a megvalósításhoz szükséges eszközöket, azért külön köszönet!)
A szoba szélessége 3,5 méter, a belmagasság pedig szabvány panel (azt hiszem 3 méter).
Panel tuti nincs 3 méter belmagas, de nem is ez a lényeg.
Polcrendszer? Mármint aminek nincs háta, se ajtaja? Hát az már önmagában lehet térelválasztó, ha díszes tárgyakat teszel bele. Ha mondjuk 100% könyvek, akkor már valóban nem szép.
Én mindig ilyen csüngő térelválasztókról álmodok. Tehát hogy a plafonról lógnak ilyen madzagok, és azon akármilyen díszítések. Például színes kupakok felfűzve, vagy épp egyszínű söröskupakok, vagy bármi ilyen apró dolog, ami amúgy szemét, de jól nézhet ki. Tehát kreatív dolog lenne belőle...
Esetleg valami vastag bolyhos zsinór, bármi, csak ne egybefüggő legyen.
Amúgy gugliban keress rá a térelválasztós képekre ötletekért!
Ez most jutott eszembe:
Virágok!!!!
Valami futónövény összevissza a polcokra?
Vagy a földre cserepes, ami magasra nő, és több darab persze...
naja, a panel max 2.6m, valamint ha a falra csinálod a polcrendszert, akkor az közel sem térelválasztás.
a polcra mit tennél? és miért akarod eltakarni?
Amit írsz, az nem térelválasztó, hanem inkább beépített szekrény.
Tegyél rá faltól-falig, padlótól-plafonig tolóajtót. Az le is tapétázhatod és akkor majdnem úgy néz ki, mintha fal lenne.
Az 5. válaszolónak sikerült eltalálnia mit is szeretnék pontosan. :) (Ezek szerint nem fogalmaztam egyértelműen.)
Tehát egy beépített szekrény félét szeretnék csinálni (amiben ruhákat tárolnánk) és azt szeretném valamivel eltakarni. A tolóajtó nem rossz ötlet, de valami olcsóbb és kevesebb munkával járó valami kellene, mivel a lakás nem saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!