Hol vehetek üres bakelitlemezt a falamra?
Figyelt kérdés
Szeretnék néhány bakelitlemezt a falamra rakni, de nem szeretnék olyat, amire írtak. Az a kérdésem, hogy ha lehet venni üres (nyers) bakelit lemezt, akkor hol? Vagy létezik egyáltalán ilyen? Neten kerestem eddig csak, de nem találtam még.2011. aug. 6. 00:37
1/5 anonim válasza:
szerintem ebből nem árulnak üreset, mint a cd-ből vagy dvd-ből, mert nem tudnál mivel 'írni' rá.
inkább menj el egy antikváriumba, ott biztos találsz olcsón, a címkét max leáztatod, ha nem tetszik.
2/5 anonim válasza:
Lomtalanításkor guberálj magadnak annyit, amennyi kell! Ha nem tetszik a címkéje, leragasztod egy fehér, vagy akármilyen színű lappal.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, azon gondolkoztam én is, hogy vajon árulnak-e üreset mint CD, vagy DVD-t, de igazatok van :) akkor elmegyek majd valami régiségkereskedésbe és veszek :) köszi
2011. aug. 6. 14:24
4/5 anonim válasza:
Szerintem járd körbe az idősebb generációs ismerőseidet, nagyon sokaknál csak porosodnak a lemezek, esetleg van, ami meg van karcolódva, és emiatt már használhatatlan. Üreset nem árulnak, nem mintha, nem másolták volna akkor is az ilyesmit, de azért nem ilyen egyszerűen. XD
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy már késő. De én találtam egy webáruházt ami áru üres bakelit lemezt. Én is a szobámba szeretném rakni. Ezért keresgedtem és ezt találtam. Link.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!