Milyen szinure festessem a szobámat? Leirasok lent?
valami ehhez hasonlo butorom lesz(lehethogy sötétben,lehet h ilyen vilagosban-azt meg majd eldöntöm az üzletben) : [link]
vagy itt a legalso: [link]
feher nagyablak van a szobaba,tehat vilagos...
kettesagyam lesz,lesz meg bent iroasztal is,talan ket kisfotel es egy asztal...
a kerdes,hogy milyen szinu legyen a szobam fala.....
nem klasszikusra szeretnem csinalni a szobam,hanem picit modernabbra. tudom lehet ezt vmi kiegeszitokkel is,csak hat annyit azert nem költhetunk,mert az egesz hazat ujitsuk. költöznek a szobak:D
lila es citromsarga kizarva.
nemtudom,h hogyan allna a sötétnarancs,vagy vajszinu...esetleg elenkebb rozsaszin...
ti mit javasoltok?:)
16l
Bocsi, de ilyen szekrények mellé tökmindegy, milyen a fal, nem lesz modern.
Modern szobába ilyesmit tudnék elképzelni: [link]
és hozzá akár olyan szürke, akár krémszínű falat. Az általad linkelthez fehér lehetne jó, a narancs és a krémszínű már lecsengett, esetleg még rózsaszínnel és fehér textilekkel el tudom képzelni kicsit hercegnős stílusban, de semmiképp sem modern.
Ez egy semleges színűnek mondható bútor, majdnem minden szín jó hozzá.
Nekem is ilyesmi a szekrényem, a fal pedig tojáshéjszínű és arany színű effektfesték van rajta dekornak. A kisszoba pedig narancssárga és bordó effektfesték van rajta.-eddig mindenkinek nagyon tetszett.
Nagyon szép bútorok! Jól választottál :) És szerintem simán lehet vele modern egy szoba. Az nem csak a bútoron múlik.
Mert amit itt belinkeltek, hiába "modern", egyáltalán nem otthonos.
A tied viszont nagyon szép! Én valamilyen élénkebb sárgás, bézses színt tudnék elképzelni hosszá.
1.: tudom,h nem vmi modern,de abban,amit linkeltel,nem sok ruha fer el:-)
kedvenc szinem a rozsaszin...mondjuk olyan nemtudom,h szep e lenne. meg gondoltam,h narancssargara,és vannak szép tapetak..ugyhogy mondjuk vlmi feher szinu felfuto virag.vannak ilyen matricak vagy mik,,,
köszi mindenkinek a valaszt,ment a zold jelecske:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!