Hol lehet Daniel Radcliffes és Rupert Grintes párnát kapni? Ebayen néztem, nincs.
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 13:29
1/2 anonim válasza:
Rengeteg helyen elérhető már, illetve az interneten is megoldható, hogy képről párnára/pólóra/bögrére stb. tesznek képeket. Nálam már bejáratott karácsonyi ajándék a "saját készítésű" személyre szabott így készült holmi. Fiatal unokahúg, amikor high scholl musical lázban égett kapott pólót, később alkonyatos faliórát, de adtam már lábtörlőt is, illetve unokaöcsémnek is csináltattam különféle feliratokkal rugdalózókat. A legjobb, hogy te választod ki a képet a netről, így nem vagy a bolti, ráadásul sokkal drágább párnákhoz kötve.
2/2 A kérdező kommentje:
én úgy tudtam, hogy levédett márkásat nem csinálnak. de köszi a segítséget:)
2011. júl. 22. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!