Milyen színű a szobátok?
Figyelt kérdés
Milyen színű,és ez a szín milyen hatással van rátok,illetve milyen stílusban rendeztétek be? :D2011. júl. 8. 18:55
21/33 anonim válasza:
22/33 A kérdező kommentje:
Jól néz ki 18:03 :)
2011. júl. 9. 18:18
23/33 anonim válasza:
18:03 vagyok. Köszi, én is nagyon szeretem, hozzá fenyő bútoraim vannak, a falon sok dekorációval, nagyon szeretek itt lenni:) ja, és nagyon kicsi a szobám kb 8-9 nm-re saccolom, de pont ezért is szeretem annyira, olyan kis kuckós:)
24/33 anonim válasza:
Az egyik narancssárga bordó effektfestékkel díszítve, ezt nagyon szeretem,élénk vidám és mindenkinek tetszik.
A másik tojáshéjszínű,szóval egész halvény, világos.
26/33 anonim válasza:
polyfarbe platinum Hunyor. Élénk zöld, de nem bántó, kellemes szín! Mindenkinek tetszik aki látta!
27/33 anonim válasza:
Az enyém világoskék, és imádom. Különben miden tárgy, ami bent van, nagyon színes (piros, sárga, zöld, ezekből is mindegyik erős árnyalat).
28/33 anonim válasza:
Az enyém világos kék volt,de nem szerettem mert hideg hatást kelt és a hangulatom se volt jó tőle!Most költöztünk itt minden barack-cseresznye virág és rózsaszín a kötelező!:)
29/33 anonim válasza:
Nekem fehér tapétám van, ami kezd átmenni szürkébe. a szobám kicsi és zsúfolt, kevés a hely. nem nagyon szeretek itt lenni. :((
30/33 Juhász Katika válasza:
Nézzétek meg a színekről, mindenki beazonosíthatja milyen hatással van rá a választott szobaszín: http://www.youtube.com/watch?v=1UKrhv3lL6o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!