Küldenétek nekem fényképet, vagy leírnátok, hogy néz ki a dolgozószobátok?
Anyu szeretne a régi gyerekszobámból egy dolgozószobát kialakítani. Otthon varr hobbiból. Megígértem neki, hogy átalakítom a szobát, és szépen berendezem. A szoba nem túl nagy, inkább fél szoba méretű.
Nálatok hogy van kialakítva? Ha tudtok, rakjatok fel képet is!
Köszönöm!
Köszönöm az ötleteket!
Az ablak alatt a radiátor van, így oda nem tudom tenni.
Gondolkodtam még olyanon is, hogy egy a faltól kb 30 centire egy hosszú fénycsövet fel kellene szerelni, ahova a vállfákat felteheti, mivel túl sok szekrény nem férne el.
Varrónő vagyok.
A varrógépasztalnak olyan helyen kell lenni,ahol meglehet világítani és a konnektor is a közelében van.Jobb,ha oldalról esik rá a fény,és nem szemből. Ha süt a nap,ez elég kellemetlen tud lenni.
Akkorának kell lenni,hogy varrás közben az anyag jól elférjen. Ha kicsi a hely,az anyag gyűrődik,és nem is lehet szépen megvarrni. Jó,ha az asztalnak vannak fiókjai,ahol a varráshoz szükséges dolgokat,anyagokat seb. tárolni lehet.
Feltétlen kell egy összecsukható vasalódeszka, ujjafa,konnektor a vasalónak.
Kell egy asztal a szabáshoz. Hacsak nem rakod le szabáskor a gépet valahova,vagy nem másik szobában szabsz. Ott viszont elég sok koszt csinálhatsz.
Próbababa nem kell,mert úgy sem igazán használod.
A falra is lehet szerelni polcokat,és dobozokban tárolni rajta a cérnákat,gombokat,cipzárakat,szalagokat stb.
Vállfa csak a kész ruháknak kell,de azokat másik szobában is beteheted,akár a szekrénybe is.
Ha kicsi a hely,megoldás lehet készíttetni asztalt. Olyant,amin van felhajtható rész. Ha kell,akkor ezzel nagyobbítható az asztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!