Mi a véleményetek gipszeket mennyire lehet egymásra huzni? Kétféle rigipsről van szó. Az rimano 0-3 nem száradt meg reggel óta csiszpolhatóvá. Holnap veszek RIMANO PLUS A-t, mert ezzel nem volt gondom. Szóval megkaparnám és rákennék.
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 17:51
1/6 anonim válasza:
simán rákenheted, nem kell még érdesíteni sem.
igazából kötés után rögtön jöhet a következő réteg.
2/6 anonim válasza:
Várj egy pár napot mikor dögmeleg lesz, ne aggódj hamar meg fog száradni szinte azonnal, ilyen hűvös időben ne csodálkozz a lassú száradáson.
3/6 A kérdező kommentje:
Most is van 25. fok.
Sőt betettem egy kályhát volt vagy 35fok a helyiségekbe.
2011. júl. 4. 19:38
4/6 anonim válasza:
A rigips amit használtál nem régi véletlenül, vagy nem esett arrafelé? Mert hiába van meleg ha a páratartalom magas, akkor nemigen akar száradni.
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a páratartalommal volt a gond, mára nagyjából kiszáradt.
Más kérdés.
Amelyik két helyiséget festem elég sok réteg volt rajta amit le tudtam kaparni, csiszolni le is szedtem, de ugye látszanek a rétegek (kézzel simítva sima) Létezik valami olcsóbb gipsz vagy mélyalapozó amivel átkenhetném az egészet?
Rigipsz elég drága és ugye kéne közel egy mázsa.
2011. júl. 5. 19:03
6/6 anonim válasza:
Igazából ha kézzel simítva elég sima, akkor nem kell olyan sok glett, vékonyglettel viszont telibe kellene glettelni a jó eredmény érdekében, pl ajánlom a POLI-FARBE vékonyglettet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!