2/17 anonim válasza:
Tetszik, főleg ha ezt Rómában vásárolnám, szép kis emlék lenne.
4/17 anonim válasza:
Az előző voltam. Ezt úgy értem, hogy ha én magam vásárolnám ott. És nem csak úgy kapnám valakitől, aki ott járt.
5/17 A kérdező kommentje:
akinek nem tetszik leírná hogy miért nem?
a kép csak illusztráció!:)
az érdekel hogy mi a vélemény a kézzel festett egyedi hűtőmágnesről!
2011. jún. 30. 11:31
6/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Én alapból szeretem nagyon a hűtőmágneseket.
7/17 anonim válasza:
Ez nem egyedi, ezrével árulják őket, és a hátukra made in China van írva. Ezek miatt már alig találni, igazi ott készült szuveníreket, mert ezekre az ócskaságokra vevő a nép. Remélem Prágából valami tényleg egyedit találunk amit hazahozhatunk ajándékba.
9/17 anonim válasza:
Számomra ez a klasszikus giccs kategória. Millió ilyen szörnyűség a munkahelyi hűtőn, mert senki nem akarja hazavinni.
10/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ha elutazunk valahová a párommal mindig veszünk hűtőmágnest. Jó rájuk nézni és visszaemlékezni, hogy "de jó is volt ott".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!