Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szép lenne így a szobám?

Szép lenne így a szobám?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 3.-os koromban, mikor saját szobát kaptam, akkor nagyon elcs.sztem a berendezését. Rózsaszín minden és hercegnős minden, nagyon nem illik a mostani stílusomhoz, ezért utálom. :P

Mivel a bútorok is a rózsaszín különböző árnyalataiban pompáznak, ezért a szoba alapszíne muszáj, hogy rózsaszín legyen. [amúgy talán egy középzöld vagy egy türkizkék szobáért ölni tudnék :D]

Úgy képzeltem el, hogy 2 fal ciklámen [sötétrózsaszín, pink --> kinek hogy tetszik] színű lenne, 2 fal pedig fehér. A függöny szintén ciklámen lenne VAGY fehér, a szőnyeg pedig szintén ciklámen VAGY fehér, és olyan szőrös szőnyeg lenne. :D A párnáimon pedig ciklámen és fehér színű párnahuzatok lennének, esetleg az ágyamon és a fotelomon is.

Vagy még anyunak támadt az az ötlete, hogy az egyik fal lehetne csíkos [függőleges csíkok] ezekkel a színekkel: ciklámen, fehér, bordó, világosrózsaszín.

A szekrényem ehhez nagyon hasonló: [link] [tehát 3 részes, és tiszta tükör az egész]

+ van bent 1 üveg asztalkám a sarokban, és 1 fekete tv-m. [az íróasztalom egy másik szobában van [tanulószoba féleség]]

Asszem nem hagytam ki semmit a felsorolásból. :D

Esetleg adhatnátok még ötleteket, és valaki megsaccolná nekem, hogy ennek a kivitelezése kb mennyibe fájna?

Köszi:)

14/L

2011. jún. 27. 23:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy a rózsaszínt még mindig nagyon szeretem, csak a szobám így nagyon a 3.-os korombeli "stílusomat" tükrözi.
2011. jún. 28. 00:03
 2/9 anonim válasza:
100%
Hát fessétek át a szobát!
2011. jún. 28. 00:07
 3/9 anonim válasza:
100%
Jah és bocs, a bútorokat is át lehet festeni bútorfestékkel, olyanra amilyenre akarod!
2011. jún. 28. 00:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így jó amit leírtál. A szőnyegből a cikláment választanám a fehér eléggé mocskolódna :D

A csíkos dolog nem tetszik, oylan retrós. :|

És a függönyből is fehéret választanék. Legalábbis én utálom amikor elszineződik a fény :D

2011. jún. 28. 00:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az árhoz, pedig meg kéne adni a paramétereket meg festék márkától is függ.
2011. jún. 28. 00:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a csíkos ötlet tetszik a legjobban. Remélem sikerül olyan szobát kreálnod amiben jól érzed magad. Sok sikert!

[link]

Itt kék a fal és rózsaszín a bútor: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 30. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket:D
2011. jún. 30. 15:17
 8/9 Hungy ***** válasza:
100%

Nézd meg azt a linket:

[link]

Ezen csak külső látványtervek vannak, de csinálnak belsőt is. Ha küldesz nekik fényképet a szobáról, akkor visszaküldenek egy olyan linket, ahol válogathatsz a színek meg minták közül, és azonnal látod a fotón a változást is, így kockázatmentesen ki tudod próbálni, hogy nézne ki a szobád bizonyos színekkel. Nekünk ők csinálták az egész lakás tervét, és nagyon tetszik!

2011. okt. 8. 08:13
 9/9 anonim ***** válasza:

nem értem. azt mondtad, h elcseszted a szobád, mert minden rózsaszín, és hercegnős.

a hercegnős dolgokat kidobnád, vagy elajándékoznád, a rózsaszín cuccokat meg hagynád. minek átfesteni, ha egyszer úgy is rózsaszín. most akkor mégis szereted ezt a színt, de mégis annyira nagyon át kell festeni a szobát.

2011. okt. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!