Tennétek fel képeket a kislányotok szobjáról? (tapéta, csik, bútor érdekelne)
Figyelt kérdés
kislányom 2éves lesz jövő hónapban és szeretnénk szépen megcsinálni a szobáját,tapétázni,dísziteni igazi kiscsajosra.Segitenétek,előre is köszi:)2011. jún. 19. 22:37
2/3 anonim válasza:
SZIA!
ADOK NÉHÁNY ÖTLETET!
ÉN A RÓZSASZÍN-ZÖLD-KRÉM SZÍN KEVERÉKÉT VÁLASZTANÁM.
EGY KÉT ÖTLET,HOGY OLCSÓBB LEGYEN EZ-AZ:HA BALDACHINT SZERETNÉL EGY OLCSÓ FÜGGÖNY ANYAG(DIEGO VOILA 290FT/M2)ÉS EGY OLCSÓBB KIS ANYAGGAL SZEGÉLYEZNI...NEGYED ÁRON KIJÖN.
BÚTOROK ÁTFESTVE SABLONNAL AKÁR VIRÁG PILLANGÓ DÍSZÍTÉS.ÉS A VÉGÉN EGY LAKKRÉTEG (TAKARÍTHATÓVÁ TESZED ÍGY)
SOKKAL OLCSÓBB.
PRAKTIKUS:HA EGY 90CM MAGASAN VALAMI SZÉP TAPÉTA(LEMOSHATÓ ÉS NEM KELL ÉVENTE FESTENI)
LÁMPÁT NAGYON SZÉPEN LEHET DÍSZÍTENI ÜVEGFESTÉKKEL)ABLAKOKRA IS EGYSZERŰ FÜGGÖNY ÉS KREPP PAPÍRBÓL BÁRMIT KÉSZÍTHETSZ DÍSZÍTHETŐ.
DE RAKOK BE SZOBÁKAT AMIBŐL ÉN IS MERÍTETTEM MILYEN LEGYEN AZ ÉN LÁNYKÁMÉ!
REMÉLEM SEGÍTETTEM EGY KICSIT!JÓ MUNKÁT:RITA
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)sokat segitettél:)
2011. jún. 20. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!