Szerintetek milyen szin illik a sárgához?
Figyelt kérdés
Sárga a falam,milyen szineket használjak? pl: párna ,rolo disztárgyak stb. lehet h lefesteném az egyik falat másszinre az milegyen? köszi2011. jún. 19. 16:12
1/12 anonim válasza:
kék, piros, fekete, fehér. Aztán még van kis millió számomra ismeretlen nevű szín is ami megy a sárgához.
2/12 anonim válasza:
Narancssárga, pasztell színek, zöld különböző árnyalatai.
3/12 anonim válasza:
Sárgán jól mutat a piros! :) Nekem bejön, illetve a kék, zöld hasonló árnyalatok, színek.
4/12 anonim válasza:
piros, zöld, fekete, lila
de igazából szerintem mindegyik, talán a fehér nem annyira.
5/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
A piros különböző árnyalatai, narancs, és esetleg zöld.
8/12 anonim válasza:
szerintem a sárga és a piros együtt nem mutat jól.
a narancs harmonizál vele, esetleg a zöld.
9/12 anonim válasza:
Az függ a sárga mélységétől és élénkségétől is. Nekem vanília sárga három falam és a plafon a negyedik fal pedig okkel sárga (a vele szemben lévő falom is van egy függőleges okkel sáv). A falvédőm vanília sárga és puncs csíkos. A bútoraim fenyő színűek. De jól meg hozzá a zöld szín is.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszöm! :) ment a zöld kezecske mindenkinek :)
2011. jún. 22. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!