Szerintetek megvalósítható?
Üdv.
Bekrepált a franciaágyunk. Rugótörés, kifekvés, stb.
Újat venni nincs pénzünk.
Van viszont egy 2 személyes felfújhatós INTEX matracunk.
Arra gondoltam, hogy az ágy rugós része helyére be lehet-e tenni és ott felfújni?
Tehát: Kárpit kibont, rugósrész kivesz, szúró, vágó maradékoktól kipucol, pléd leterít a biztonság kevéért, INTEX betesz, hevederekkel rögzít, kárpit vissza, felfúj.
A szükség nagy úr...
A puding próbája az evés. Hát még ami nem is puding!
Egyébként én kb. 2 éve vettem (majdnem hasonló okok miatt) kárpitozott bútorok készítőjétől szivacsot (2,30 fm hosszú, 2,0 fm széles, 5,0 cm vastag) leértékeltet kb. 2000 Ft-ért. Azért volt leértékelve, mert néhány kb. 2-3 cm átmérőjü lyukak voltak benne, itt-ott elszórtan. (Gyári hiba) Nem bontottam szét a fekhelyemet, csak rátettem a meglevő kárpitnak a tetejére, előtte belehúztam egy körbe-gumírozott lepedőbe. Nekem bevált.
Hát, igazából rendes matracban gondolkodom, csak nincs rá pénz, főleg 3 gyerek mellett. Tehát szükség megoldás.
A gond csak az, hogy kb. 20 cm-el szélesebb, és kb. 5-6 cm-el hosszabb, mint a franciaágy matraca. Na de, ha úgy működne, mint a gumibelső egy bicikliben...
Megpróbálok keresni ingyen vagy nagyon olcsó ágyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!