Hogy lehetne kellemsebbé tenni? (. lapos 26nm-es nappali. )
26nm-es (4x6.5-es) a nappalim de csak 2,8m a belmagasság, az egyik rövid fal egészben ablakos terasz ajtó, de túl lapos hatása van a szobának
Milyen optikai trükkök vannak?
ja és szekrény nincs benne
Alacsony bútorok, világos falak, fehér plafon. Vagy fehér falak és plafon.
A lámpa legyen mennyezetre szerelhető, ufo vagy spot, a lelógó csillár nem jó.
De fura nekem a kérdés, hasonló méretű nappalink van 2.5 belmagassággal, és egyáltalán nem érzem laposnak. Pontosabban amikor beköltöztünk, akkor úgy éreztem (előtte 4 m-es belmagasságú régi bérházban laktunk), de aztán hamar megszoktam. Szóval ha most költöztetek, akkor az is lehet, hogy megszokod.
Ja még megoldás lehet az, ha kibontjátok a plafont, ha régi a ház. Ez nagy munka, az a lényeg, hogy a gerendákig vissza kell bontani, és a gerendákon lévő deszkákat kicserélni esztétikusra (ez a látszógerendás mennyezet). Ezáltal minimum 20 centivel nő a belmagasság.
Köszi! Sorstár én is belvárosi 4 m-es belmagasságú régi bérházban laktam.
viszont a bontás nem megoldás mert lapostetős és fölöttünk terasz van C-:
minden tört fehér plafon fal és szépen felújított világos bükk parketta van
Sorstár*
Sorstárs
Lapos? :) Igen a belvárosi házakhoz képes.
Én pont fordítva voltam. "laposban" nőttem fel..és aztán jött az a nagy 4 m es belmagasságű albérlet. Borzasztóan éreztem benne magam.
Úgyhogy..most is egy "laposban" lakunk a férjemmel (mi építettük) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!