Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy lehetne kellemsebbé...

Hogy lehetne kellemsebbé tenni? (. lapos 26nm-es nappali. )

Figyelt kérdés

26nm-es (4x6.5-es) a nappalim de csak 2,8m a belmagasság, az egyik rövid fal egészben ablakos terasz ajtó, de túl lapos hatása van a szobának

Milyen optikai trükkök vannak?

ja és szekrény nincs benne

2011. máj. 31. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Alacsony bútorok, világos falak, fehér plafon. Vagy fehér falak és plafon.

A lámpa legyen mennyezetre szerelhető, ufo vagy spot, a lelógó csillár nem jó.

De fura nekem a kérdés, hasonló méretű nappalink van 2.5 belmagassággal, és egyáltalán nem érzem laposnak. Pontosabban amikor beköltöztünk, akkor úgy éreztem (előtte 4 m-es belmagasságú régi bérházban laktunk), de aztán hamar megszoktam. Szóval ha most költöztetek, akkor az is lehet, hogy megszokod.

Ja még megoldás lehet az, ha kibontjátok a plafont, ha régi a ház. Ez nagy munka, az a lényeg, hogy a gerendákig vissza kell bontani, és a gerendákon lévő deszkákat kicserélni esztétikusra (ez a látszógerendás mennyezet). Ezáltal minimum 20 centivel nő a belmagasság.

2011. máj. 31. 08:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Sorstár én is belvárosi 4 m-es belmagasságú régi bérházban laktam.

viszont a bontás nem megoldás mert lapostetős és fölöttünk terasz van C-:

minden tört fehér plafon fal és szépen felújított világos bükk parketta van

2011. máj. 31. 08:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Sorstár*

Sorstárs

2011. máj. 31. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Lapos? :) Igen a belvárosi házakhoz képes.

Én pont fordítva voltam. "laposban" nőttem fel..és aztán jött az a nagy 4 m es belmagasságű albérlet. Borzasztóan éreztem benne magam.

Úgyhogy..most is egy "laposban" lakunk a férjemmel (mi építettük) :)

2011. jún. 1. 17:47
 5/5 anonim válasza:
Hát ez attól is függ mire van kilátás (írtad hogy az egyik fal üvegezett). Ha kellemes azt behozva tágítható a tér nem csak hosszában széltében de magasságban is jó érzék esetén.
2011. jún. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!