Milyen falfestéket használjak kisbabám szobájának dekorálásához?
Szeretnék mintákat felfesteni..
Ilyesmikre gondolok. Olyan festékre lenne szükségem, ami nem annyira folyik, és erőteljesen fed..tehát nem kell 2x-3x újrahúzni a vonalakat, hogy szép legyen a minta.
Szép élénk színeket szeretnék használni...
Tudnátok ajánlani ilyen festéket?
Köszi előre is! :)
pontosan!
számomra is öröm volt a festés, tényleg, mintha ajándékot készítettem volna.
a falra azért jobb festeni, mert így része a szobának, nem egy utólag rárakott tárgy. meg elég nagy a fal.
és arról mesél évek múlva is, hogy mekkora szeretet van az anya-gyerek kapcsolatban. aztán ha nagyobb lesz, akkor számomra is szimbólum, hogy le kell festeni, tovább kell lépni, el kell engedni.
én csak olyan divatot látok, hogy sokan festtetnek mintát a falra, úgy tényleg nem annyira ütős, min amikor az ember maga készíti.
a színezőpaszta matt, olyan mint a fal maga. ezért is könnyű vele dolgozni. ha fényes lenne, már nehezebb lenne föléfesteni.
még annyi tanácsot hadd adjak, hogy az előrajzolást halványan csináld, mert a világos színek alól átüt nálam. (fotót linkeljek? vagy láttál már eleget?)
:) Köszi a tippet! Azért kérdeztem egyébként, hogy fényes vagy matt e, mert mattot szeretnék. Egyszer anno festettem fel a hugom lakásába a nappaliba egy cseresznyefaágat tele virágokkal. Nagyon szép lett, csak fényes volt a festék (valamilyen hobbi boltos acril festék volt). Nagyon szép lett, nem arról van szó, csak nehéz volt vele dolgozni, illetve nagyon dárga volt.
Nyugodtan linkelj! :) Nagyon kíváncsi vagyok az alkotásra... Láttam már sok ilyet, de mindig szívesen megnézem az újakat is... :)
Szia!
Találtam ezt a fickót,magam is felújítás miatt a neten!
Nagyon sok videója van fent, posztolok kettőt,nézd meg és ha tetszik járj utána,mert nagyon hasznos tanácsokat ad!:))
Szép napot!
na, csak mostanra sikerült képeket feltenni. ilyen lett a gyerekszobánk:
nálunk is ugyanez a koncepció.
örülök, hogy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!