Hogyan lehet a páraelszívóból kürtőset csinálni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy gipszkartonból, vagy készen kapható ilyen?2011. máj. 10. 09:15
1/5 anonim válasza:
Készen kapható kürtős. Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, mindegyiknem van kürtője, csak van, amelyiknek elrejtik, van, amelyiket pedig szabadon hagyják... A miénk pl egy szekrényben van elrejtve, beépítve. ha kibontanánk, kürtősnek látszana kívülről is :9
2/5 anonim válasza:
Hm..hát én nem tudom elképzelni az előttem író kürtös páraelszívóját elrejtve a szekrényben :) Nem értem... A kürtös páraelszívó kürtjét ha eltakarnánk, akkor az egész berendezés mehetne a szekrénybe.. :)
Készen lehet kapni, de szerintem borzasztóan drágán... Viszont most, hogy mondod, egy kis kreativitással sztem csinálni is lehet neki "álkürtöt"... hogy úgy nézzen ki, mint azok a régi hatású kürtös elszívók...
Én is ilyen antikot szerettem volna, viszont mikor megláttam az árát, egyből kiszerettem belőle :)
3/5 anonim válasza:
21:02 A szívófelület a szekrény "alja", a kürtő a konyhaszekrényben van, ami azért tárolásra is alkalmas, csak kb a felét elfoglalja a kürtő. De az nem látszik, mert elé is lehet pakolni a polcon.
4/5 anonim válasza:
Jaaa...így már értem.. :) Akkor ti beépítettétek rendesen :)
Viszont gondolom a kérdezőnek nincs beépítve, sőt esze ágában sincs beépíteni...ssőőőőt még nagyobb kürtőt szeretne :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 11. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!