Szerintetek hogy legyen?
Nekem most megjelent egy széép szoba a lelki szemeim előtt.
A fal türkiz, de nem rikító, a plafon és a falból olyan 20 cm bézs színű. Az ágy akkor fekete, rajta világoskék/fehér ágytakaró fekete párnákkal. Egy fehér baldachin, hogy egy kicsit... barátságos legyen a szoba. Fekete szekrénysor, rajta poszterek (lehet nyomot hagy a ragasztó am), egy fehér/fekete kanapé kék díszpárnákkal. Fekete szőnyeg.
Szerintem ez tetszene a lányodnak. :)
Esetleg az egyik nagy falfelületre tehettek összevissza fekete.fehér.kék képkeretben ilyenolyan képeket :D
Köszönöm a válaszokat:) A lányom eddig színkitűnő tanuló volt:) most fejezi a 8. osztályt és nagyon büszke vagyok rá .. és örömet szeretnék szerezni neki..
Úgy gondoltam, mivel a rózsaszín és a türkizkék a kedvenc színe, hogy a falakat 1-1,5 méterig türkizkékre, a többit pedig rózsaszínre. A mennyezetet valami [link] ilyesmire gondoltam :) Valami igazán csajos szobát szeretnék :))
Sok, sok párnával és kiegészítőkkel...
Akinek van még ötlete, nyugodtan írja le :)
Csinálhatsz egy falat türkizkékre(pl. ahol az ágyvan, vagy ahol az íróasztal, számítógép - lehetőleg a fő fal legyen) de ne sima festék legyen hanem valamilyen darabosabb, a többi lehetne sima rózsaszín, én még mellé nem feketével, hanem lilával kombinálnám(a rózsaszínhez és a kékhez is köze van, harmonizál velük). Pl rózsaszín szőnyeg, lila ágyhuzat, lila és rózsaszín párnákkal, a tanulós sarok meg lehet főként türkiz-rózsaszínnel kiegészítve. Lila-rózsaszín függönyök...stb.
Most ez jutott az eszembe.
a képek mögötti háttérszín: türkiz-lila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!