Milyen fali terítő feliratok voltak régen?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amiket a hímzett terítőre írtak, mint pl: "Sütni főzni nem nehéz, ha van hozzá elég pénz."
Tudnátok nekem mondani még néhányat?
2011. máj. 4. 17:43
11/16 anonim válasza:
"Az ebéd készen várj, kedves férjem, jössz-e már?"
12/16 anonim válasza:
nekem még mindig van 1, a nagyimtól örököltem.
"Akármerre visz a sors útja, visszavágyom csendes kis falumba" ez legalább nem olyan semmitmondó mint a többi.
és egyébként falvédőnek hívják.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors ás sok választ, pont ezekre voltam kíváncsi. Már elkezdhetek hímezni :)
2011. máj. 4. 19:14
14/16 anonim válasza:
dédimén ez volt: Titkos kérdés keletkezett szívemben, mást szeretsz-e gyöngyvirágom, vagy engem?
15/16 anonim válasza:
Mamámnak olyan is volt, amire az volt hímezve, hogy: "Nem adlak másnak, nekem rendelt az élet"
16/16 anonim válasza:
Illetve még most is van, fent van a falon:) Én nagyon szeretem, a gyerekkorom egyik kedves emléke:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!