Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha valamelyik szobában,...

Ha valamelyik szobában, függöny van ajtó helyett, ott hogy kell kopogni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mégis milyen fontos halaszthatatlan?ég a ház,és ha vigyázz jövök,akkor nem múlik a merevedés?Nemkell kopogni,csak illene.vagy más módon jelezni jöttöd.De szerintem hallgatóztál előtte,ha tudod mivan bent.Tényleg mi lehet olyan fontos??Lényeg hogy zavard meg őket.Azért szedtékle az ajtót,hogy ne kopogj rájuk jószokásodhoz híven.
2011. máj. 1. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:
"megjött a pizza!"
2011. máj. 1. 12:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Kopogtatsd meg az ajtókeretet. xD
2011. máj. 1. 16:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Nincs ajtókeret. Egyébként a fontos halaszthatatlan dolgok alatt azt értettem, hogy pl múltkor is a postás kereste nővéremet, de nem mertem neki szólni mert hát bent dugtak a szobában :S
2011. máj. 1. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy marad akkor hátra: üvöltesz neki, messzebbről: Gizikeeee keresneeeeeeeek!

(nővéred meg nem ártana helyre rakni...)

2011. máj. 1. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Szerintem egy levelet át tudsz venni a postástól... :) Vagy rosszul gondolom?

Simán szólj be, hogy " XY-ka jött a postás..!!" Ennyi.. Ha már így is úgy is abba kell hagyniuk a postás miatt, akkor így tudod a legjobban megoldani. Egyébként az egész kérdés olyan abszurd. Először azt írtad, hogy "jajj de hogy döngessem meg a falat, meg ordítsak be, hisz bent épp dugnak" Utána meg azt mondod, h mindenképp ki kéne jönnie a nővérednek. Akkor nem tök 8, h mit csinálnak odabent? Ki kell hívnod.. Tehát vagy döngeted a falat, vagy ordítasz. Ennyi.

2011. máj. 2. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerinted halaszthatatlan probléma!Irigy vagy mint a kutya!!!
2011. máj. 3. 07:36
 18/18 anonim válasza:

Felvidítottatok XD

:))

2011. máj. 3. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!