Ha valamelyik szobában, függöny van ajtó helyett, ott hogy kell kopogni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:27
11/18 anonim válasza:
Mégis milyen fontos halaszthatatlan?ég a ház,és ha vigyázz jövök,akkor nem múlik a merevedés?Nemkell kopogni,csak illene.vagy más módon jelezni jöttöd.De szerintem hallgatóztál előtte,ha tudod mivan bent.Tényleg mi lehet olyan fontos??Lényeg hogy zavard meg őket.Azért szedtékle az ajtót,hogy ne kopogj rájuk jószokásodhoz híven.
13/18 anonim válasza:
Kopogtatsd meg az ajtókeretet. xD
14/18 A kérdező kommentje:
Nincs ajtókeret. Egyébként a fontos halaszthatatlan dolgok alatt azt értettem, hogy pl múltkor is a postás kereste nővéremet, de nem mertem neki szólni mert hát bent dugtak a szobában :S
2011. máj. 1. 16:26
15/18 anonim válasza:
Egy marad akkor hátra: üvöltesz neki, messzebbről: Gizikeeee keresneeeeeeeek!
(nővéred meg nem ártana helyre rakni...)
16/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szerintem egy levelet át tudsz venni a postástól... :) Vagy rosszul gondolom?
Simán szólj be, hogy " XY-ka jött a postás..!!" Ennyi.. Ha már így is úgy is abba kell hagyniuk a postás miatt, akkor így tudod a legjobban megoldani. Egyébként az egész kérdés olyan abszurd. Először azt írtad, hogy "jajj de hogy döngessem meg a falat, meg ordítsak be, hisz bent épp dugnak" Utána meg azt mondod, h mindenképp ki kéne jönnie a nővérednek. Akkor nem tök 8, h mit csinálnak odabent? Ki kell hívnod.. Tehát vagy döngeted a falat, vagy ordítasz. Ennyi.
17/18 anonim válasza:
Szerinted halaszthatatlan probléma!Irigy vagy mint a kutya!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!