Simán a betonra mehet a falfesték?
Figyelt kérdés
Tapétázni szeretném a szobát, de úgy gondoltam az ablak körül kihagyom, csak befestem fehérre. De a leszedett régi tapéta alatt csak a sima beton van. /panellakás/. Kell azt előtte valamivel bepucolni, glettelni??? És utána mehetek csak rá falfestékkel?2011. ápr. 29. 19:17
1/5 anonim válasza:
Glettelni nem árt, különben ocsmány lesz.
2/5 anonim válasza:
én így csináltam:
1. lemosás
2. alapozás (metylan)
3. glettelés, ha nem sima a felület (vmi 1 óra alatt száradó glettelőgipsz)
4. alapozás, ha volt glettelés
5. festés
az alapozás azért kell, hogy a maradék port megkösse a felületen, ezért a glett és a festék nem fog leválni.
3/5 gfero válasza:
le kel glettelni és ha nem sötét színt akarsz akkor mehet rá a festék .ha sötét szín lesz akkor a glettelést le kell kenni falfixel és úgy rá a festéket.
4/5 anonim válasza:
Egy ismerősünk 2 éve "garázsboltot" nyitott. Ő nem vacakolt,lefestette palafestékkel.Semmi előkezelést nem csinált.
Az "nem semmi" szer ! Nem kopik,vízálló,mosható,színtartó.
Keverhető diszperziósokkal...csak erősek a színek,nincs pasztell belőlük.
5/5 gfero válasza:
de ez nem garázs és még bolt se hanem lakóház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!