Mivel szoktaák letakarni a kanapékat? Annak mi a neve, hol árulják és kb. mennyiért?
Figyelt kérdés
Ilyen takarószerűségre gondolok, színben passzoló a kanapéhoz, amivel le lehet takarni, vagy részben és akkor kevésbé koszolódik, de fogalmam sincs hol árulják és hogy kell kérni2011. ápr. 29. 13:49
2/5 anonim válasza:
Mi egy szimpla plédet szoktunk ráteríteni. Vagy azt a takarót, amit még a nagymamám horgolt :)
3/5 anonim válasza:
Takaróval, vagy sima pléddel.
De én a huzatot javaslom, mi most varrattunk levehető huzatot a kanapéra, amit ki is tudunk mosni. Anyagár plusz 7000 ft volt.
4/5 anonim válasza:
nekem ilyen kanapém van: [link]
a fekete huzat, amit látsz rajta, az nekem nincs, mivel plusz 10e ft lett volna, így vettem egy ágytakarót, ilyet: [link]
anno még narancs színben.
kiváló, olcsó, és mosógépben simán kimosom kímélő programon.
ajánlom. és mivel van fehérben, így be tudod festeni a neked tetsző színre, és kész a tuti ágytakaró.
szerintem a pléd elég igénytelen megoldás.
5/5 anonim válasza:
Nekem is olyan ágytakaróm van a kanapén, mint az utolsónak. Varrtam rá körben gumit, a sarkait bevarrtam, és így a kanapémra tökéletesen illeszkedő huzatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!