Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Orchidea vegyek vagy nevegyek?

Orchidea vegyek vagy nevegyek?

Figyelt kérdés
Láttam a Lidl-ben fejes orchideát. Egy gömben van de csak egy fej. kb 600 ft. Érdemes megvenni? Mennyi ideig bírja? És ha tönkremegy akkor ki kell dobni vagy kihajt? Anyáknapjára szeretném...
2011. ápr. 28. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg, jó esetben néhány hétig él még, aztán elvirágzik és ki kell dobni. Ha mindenképpen orchideát szeretnél ajándékozniakkor vegyél inkább cserepeset, azokat jól gondozva nekem fél évig szoktak virágozni és már lehet kapni akár 1000Ft-tól is.
2011. ápr. 28. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább cserepeset vegyél. Ma láttam 4 nőt is orchideával. Tuti,hogy olcsó most azért viszik
2011. ápr. 28. 23:40
 3/5 anonim válasza:

az auchanban a legolcsobb ezer ft a tescoban 1400 korul van praktikerben 2190 kb.

én fehéret vettem, egy hete megvan..még él:-)

2011. ápr. 29. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Cserepeset vegyél, az évekig szép marad. Ha jól gondozod, akkor 3-4 évig eltarthatod. Ha levirágzott 2 szemre kell visszavágni és kis idő múlva ismét bimbókat hoz, s újra virágzik.
2011. ápr. 30. 17:48
 5/5 Darcy01 ***** válasza:

Inkább cserepeset vegyél, nem olyan drágák.

Én sem vagyok valami nagy virágszakértő, és azt hittem régebben, hogy nehéz gondozni az orchideát, pedig nem. Fél éve van 3 db orchideám. Ősszel leesetek a virágai és pár napja vettem észre, hogy az egyik elkezdett kihajtani:-)

2011. máj. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!