Hol lehet ilyen, , fotelt, , venni? Egyáltalán MO-n kapható?
Szerintem ez nem cigányos.
ez kifejezetten inkább ilyen kislányos.. :) ( én szerintem)
Antikváriumban igen,biztos elég drága.
drágáim, az antikváriumokban könyvek vannak.
illik hozzátok ez a stílus, ha ilyen fogalomzavarban szenvedtek! :P
[link] <--- akkor most ki szenved milyen zavarba? :)
De oké,te hogy mondanád más szóval a régiségkereskedéseket? Én az antikvitásra nem találtam magyarázatot.
Amúgy én falra mászok az ilyen rózsaszín izéktől,szóval nem illik hozzám ez a stílus.
ma 00:22
Szerintem nem szenvedek ilyesmibe,inkább te,hogy nem ismered az antik szót,ami a régebbi dolgokra utal... te offolsz le minket,és te nem vagy tisztában a fogalommal,ez szép.
Nem hozzátok kell,hogy illeszkedjen ez a fotel,hanem nekem kell,hogy megfeleljen,és az,hogy másnak nem,de nekem tetszik.
Másrészt pedig,szerintem egyáltalán nem kéne le,,raj,, ozni meg,hogy kérdezzem győzikét. Nem ez volt a kérdésem,hanem,hogy lehet-e itt MO-n kapni... :)
tyű de giccses, durván surolja a jó izlés határátés nem is megy ez a fotel átlagos bútorokhoz.....
eegy ilyenhez pl minimum, hogy a szoba berendezés szinei fehérek legyenek.
nem tudom aktuális e még de talán próbáld meg vaterán, teszveszen és hasonló oldalakon, ott nagyobb valószínűséggel találsz, mint hogy itt valaki normálisan válaszoljon
amúgy szerintem ízléses lenne az ilyen fotel, csak pasztel színekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!