Dulux falfestékről mi a véleményetek? Jó szerintetek? Melyik bordó szine szép?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 08:58
1/13 anonim válasza:
Nézd meg a valóságban ott, ahol árulják. Vannak nagy, 1 m2-es lapok befestve, egészen más úgy a szín, mintha a neten színmintát nézel.
2/13 anonim válasza:
A Dulux gyönyörű és megéri. Mi is azzal festettünk.
3/13 A kérdező kommentje:
Ti milyen szinnel?
2011. ápr. 29. 13:32
4/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de mi vízzel higítottuk, hogy könnyebben tudjuk festeni. Nappalira Trópusi narancsot vettünk és a plafonjához tettünk bele fehéret, hogy világosabb legyen és a sarokban fehér stukkó van. A szobánk sötét bordó (Rich Red). Szerintem jó csak sötét, de jól mosható.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszike:)Pont ez a két szín érdekel engem is.Ha fehér apalfon nem olyan sötét a bordó szerinted?Szép szine van?
2011. ápr. 29. 14:58
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ha a nap sütni akkor másmilyen bordó, mint akkor amikor pl. este a lámpa fénye világít. Mi sajnos elcsesztük a plafont, mert világosabbra akartuk, de a párom rossz hengerrel kezdte el kenni, így a plafon is bordó. 13 m2 csak a szobánk és 2 120x150cm-es ablak van rajta. Így nem sötét, de a kislányom szobáját is ilyenre festettük és nem tetszik, mert még kisebb a szobája és csak egy ablaka van és oda sötét. Pont délre néz a szoba így délután oda a nap sem süt be. Azt szeretnénk átfesteni. Lilát akar. Nem tudom, ha vennénk Duluxba lilát, az eltakarná-e a bordót. Persze lilába világosabbat vennék. Szerintem szép úgy is, ha hófehér a plafon. Talán akkor nem is tűnik annyira sötétnek. A narancsnál meg mindeggy, mert az bárhogyan szép. Szobánkban arra gondoltam, hogy készítek kartonból virág és efféle sablonokat és előre megtervezett módon a falra festenék vele valamilyen motívumot. (festék spray-vel fújnám ki a sablont, de ahhoz szépen kell kivágni, hogy jól mutasson.)
7/13 A kérdező kommentje:
Milyen is kb 13m2amit bordóra akarok,meg déli fekvési,meg nagy ablakok vannak,meg erkély.De eléggé jön a fény be.Nagyon tetszik a bordó nekem.Ti hány liter festéket vettetek akkor a szobára?
2011. ápr. 29. 19:51
8/13 anonim válasza:
mi purple sage színnel festettük a hálót, világosabb lilát akartam, de barátom erre szavazott, és nem bántuk meg, egyáltalán nem lett sötét nagy felületen, gyönyörű, hangulatos! és tényleg elég volt egy rétegben.
9/13 anonim válasza:
a dulux festékek nagyon jók! csak ajánlani tudom... nem hiába nem olcsó festékek :D
10/13 anonim válasza:
5 l elég rá. Viszont ha higítod, hogy könnyebben tudjad kenni, akkor 2x kell meszelni, mert az alatta lévő fehér átüthet, ha pl a sarkokat vagy a stukkó mellett ecsettel festesz. A henger vastagabb réteget hagy rajta, mint egy ecset. Akik itt írták, hogy azzal meszeltek, ti higítottátok vagy azt a tejfölszerű anyagot kentétek a falra? Nem volt nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!