Világos laminált padlót lehet sötétíteni valahogy?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán? Ha igen, hogyan? Nincs valami sötét lakk, vagy valami amitől rákenve szép sötétbarna lesz? Nem igazán tetszik ez a világos, és új szobát tervezünk, ha van valami lehetőség erre jó lenne, hogy sötétebb legyen, de semmiképpen nem szeretném felszedni vagy újracsinál(tat)ni, úgyhogy ez szóba sem jöhet.2011. ápr. 25. 21:08
1/6 anonim válasza:
sötét lakkot rákenhetsz, de először egy kicsit fel kéne érdesíteni,hogy a lakk megmaradjon rajta
2/6 anonim válasza:
A laminált padlót nem tudod felcsiszolni, hiszen azon csak egy laminált réteg adja a színt, tehát nem valódi fa. A lakkozás illetve a lakk meg drágább, mintha újat raknál, már 800 ft-tól lehet kapni lamináltat.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó, hát akkor így marad. Nem akkora tragédia, csak jobban tetszett volna. Köszönöm a válaszolóknak:)
2011. ápr. 26. 16:45
4/6 anonim válasza:
Fáradt olaj!!!
Egyébként nem tudom hogy mennyire jó ötlet de mi lenne ha naggyából megcsiszolnád a padlót és vennél lakkot és kevernél hozzá egy nagyon pici fekete festéket,és ezzel kennéd le a padlót!!
5/6 A kérdező kommentje:
Áh, nem kísérletezek inkább, reméltem, hogy van rá valami technika, de ha nincs, inkább nem rontom el, nem értek én ehhez:D Azért köszi mindenkinek:)
2011. máj. 7. 21:10
6/6 P.Pityu válasza:
Lakkba fekete festék????Ahh..minek válaszol valaki akinek gőze sincs az egészhez??
A laminált padló nem lakkozható,mert műanyag a felülete és a lakk kb.1 hónap múlva elkezdene felperegni.
Ha megpróbálod felcsiszolni akkor "csak" karcos lesz.
Hozzákevert fekete festéktől meg a mennyiségtől függően itt-ott fekete csíkos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!