Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek válhat belőle jó...

Szerintetek válhat belőle jó belsőépítész?

Figyelt kérdés
11 éves lány csakis szép házaak/lakberendezési újságokat olvas, imád lakberendezni, csakis ez érdekli, kreatív- szépen rajzol, csak belsőépítészettel kapcsolatos műsorokat néz és minden érdekli ami lakberendezésről szól, és nagyon jól is tervez.Belső építész szeretne lenni.Ha ennyi idősen ilyen komolyan foglalkozik vele válhat jó belsőépítésszé?
2011. ápr. 24. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ, de válhat. A belsőépítész nem csak rajzol meg tervez.
2011. ápr. 24. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom.
2011. ápr. 24. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
én is hasonló vagyok csak én meg magával az építészettel, de nekem is kb szinte midnen szép házak újság megvan.. ha van elhivatottsága akkor lehet, de ez nem biztosíték arra hogy meg i tud majd belőle élni mert lehet nagyon jó lesz, de nem lesz körülötte oyan réteg/cég ahol kaphat jó ajánlatokat! :/ üdv. :D
2011. ápr. 24. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Válhat, de könnyen lehet, hogy mire odajut, már nem ezt szeretné csinálni majd.
2011. ápr. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!