A fürdőben miben tudnám tárolni a hullámcsatjaimat?
Figyelt kérdés
nem tudom miben tartsam a hullámcsatokat. az üveg eltörik a papir elázik marad a múanyag de adjatok ötleteket létszi!!!!!!pls2008. febr. 11. 20:38
1/5 anonim válasza:
Pl.szerintem ha nem talalsz mast,a fultisztitos kerek kis muanyag dobozka az megfelelhet:)
Vagy talan nagy a hullamcsatnak?
Ez az otlet jutott eszembe, talan mast tud majd jobbat!:)
2/5 anonim válasza:
Én minden ilyen apróságra ( csatok, tampon, hajgumik, körömmatricák stb...) csináltam egy tornyot a fültisztítós dobozkákból XDXDXDXD tök jó, s átlátszó, így jobb, mint a szekrény, amin van. XDXDXDXD
3/5 anonim válasza:
Egyes margarinos vagy túrós müa. dobozok is jók az apróságok tárolására, nemcsak a fürdőszobában, hanem pl. a varrós dobozban.
4/5 anonim válasza:
én nagy kézkrémes műa.dobozba teszem az ilyesfajta apróságokat.
5/5 anonim válasza:
Én a szappantartó doboz egyik felét használom ilyen célokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!