Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet venni olcsó matracot?

Hol lehet venni olcsó matracot?

Figyelt kérdés
Elég kicsi az ágyam, nem férünk el a párommal rendesen, mindketten rosszul alszunk és éjjel többször felébredünk, hogy nyomorgunk vagy épp csúszok le az ágyról, úgyhogy szeretnénk valami nagyobbat olcsón...Néztem az ágyakat, de 40 ezer alatt szinte nincs egy sem + matrac rá, kb 100 ezerben lenne együtt..Nekem erre nincs pénzem:( Két egyszemélyes matracunk van, úgy gondoltunk, alul lennének azok és arra egy 160-180x 200-as matracot tennénk, de a neten nem is találtam ekkorát, vagy ha igen, akkor 50-100 ezer forintért. Szeretném megúszni 25-30 ezer forintból. Várom a tippeket, hogy merre keresgéljek! Még használt is jó lenne.Köszönöm:)
2011. ápr. 15. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
vaterán pont most láttam 160-ast 1500ért. bár nyilván feljebb megy még az ára, de hátha nem lesz vészes.
2011. ápr. 15. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ebbe érdemes beruházni. gondolj bele, egy jó nap titka a jó alvás.

én az enyémet az ikeában vettem pár éve, igaz, hogy 50e volt, és ágykeretem sincs, de nem azért mert csóró vagyok, hanem mert elég súlyosak vagyunk a párommal, és mindig azon paráznék, h leszakad.

amondó vagyok, h spóroljatok egy kicsit, használtat pedig max jó ismerőstől vennék, ahol tudom, h nem koszolták be minden lehetséges cuccal.

2011. ápr. 15. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

IKEA Sultan Harestua rugós ágybetét

160x200 17990,-Ft

180x200 19990,-Ft

17 cm vastag.

2011. ápr. 15. 23:55
 4/4 MatracGuru ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem nem attól lesz olcsó egy matrac, hogy a legalacsonyabb áron vesszük meg, sokkal inkább fontos, hogy ár/érték arányban egy jó és hosszú távú szolgáltatást nyújtó matracot vegyünk. Szerintem csodák nincsenek: nagyon olcsón nagyon jó matracot sajnos nem lehet kapni, viszont VIGYÁZAT! Nagyon drágán már rengeteg silány termék van a piacon.

Szerintem a nagy multikkal szemben érdemes inkább a kisebb kimondottan matracokkal foglalkozó szaküzletekben vásárolni. Ott is talál az ember jó árakat, ami nem összekeverendő a jóárasított termékekkel.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

MatracGuru

2011. dec. 6. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!