Hol lehet venni olcsó matracot?
szerintem ebbe érdemes beruházni. gondolj bele, egy jó nap titka a jó alvás.
én az enyémet az ikeában vettem pár éve, igaz, hogy 50e volt, és ágykeretem sincs, de nem azért mert csóró vagyok, hanem mert elég súlyosak vagyunk a párommal, és mindig azon paráznék, h leszakad.
amondó vagyok, h spóroljatok egy kicsit, használtat pedig max jó ismerőstől vennék, ahol tudom, h nem koszolták be minden lehetséges cuccal.
IKEA Sultan Harestua rugós ágybetét
160x200 17990,-Ft
180x200 19990,-Ft
17 cm vastag.
Sziasztok!
Szerintem nem attól lesz olcsó egy matrac, hogy a legalacsonyabb áron vesszük meg, sokkal inkább fontos, hogy ár/érték arányban egy jó és hosszú távú szolgáltatást nyújtó matracot vegyünk. Szerintem csodák nincsenek: nagyon olcsón nagyon jó matracot sajnos nem lehet kapni, viszont VIGYÁZAT! Nagyon drágán már rengeteg silány termék van a piacon.
Szerintem a nagy multikkal szemben érdemes inkább a kisebb kimondottan matracokkal foglalkozó szaküzletekben vásárolni. Ott is talál az ember jó árakat, ami nem összekeverendő a jóárasított termékekkel.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
MatracGuru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!