Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vannak olyan lábtörlők, amik...

Vannak olyan lábtörlők, amik teljesen letisztítják a cipők talpát?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan lábtörlőt venni, amit ha használok, akkor nem gáz bejönni a lakásba cipőben elsősorban a vendégeim miatt. Láttam pár szennyfogó szőnyeg hirdetést a neten, amik azt ígérik, hogy a kosz 90%-át leszedik a cipőtalpról, ezekkel van valakinek tapasztalata?
2011. ápr. 15. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért ez nagyon nagy mértékben függ a cipőtalptólés a kosz fajtájától.

egy jólbordázott cupőbe ragadt nedves agyag csak 10 percmúlva kezd potyogni. azt semmilyen lábtörlővel nem szeded ki.

a szannyfogó szőnyegek azok amiket üzletek ajtajában láthatsz, a céljuk, hogy sima áthaladás közben minél több koszt megpróbáljanak leszedni a cipőről. Ezek nem lábtörlők,más a funkciójuk

2011. ápr. 15. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha vendégeskedsz, akkor jobban jársz, ha a lakás bejárt részét könnyen takaríthatóvá teszed.

Én is átéltem ezt, gyönyörű nagy szőnyeget raktam a szobába, de egyszerűen képtelenség volt takarítani.

Jelenleg fel vannak szedve, és azt tervezem, hogy csak mutatóba lesz egy szőnyeg a nappaliban, az asztal alatt. Így ha összejárják a szobát, egy perc alatt összetakarítom utána. Esetleg nálad is lehet ez a megoldás.

Vagy mindig leveteted a cipőt, de ez persze nem mindig járható út.

2011. ápr. 15. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!