21/30 gfero válasza:
egy ilyesmi jobban tetszene [link]
23/30 anonim válasza:
Háát nekem tetszik, de nem tudnék lakni benne.
24/30 A kérdező kommentje:
7:38-as! Hat igen, ez naon szep:) Jo az izlesed! Hat sztem en se tundnek lakni egy ilyenben, lehet, igazatok van... De nekem akkor is ez a kedvencem:)
2011. ápr. 16. 21:33
25/30 anonim válasza:
Lol az első leírja, hogy európai szemmel milyen szar, aztán belinkel olyanokat, hogy azok milyen jók, amik akármilyen szemmel borzasztóan néznek ki.
Szép ház.
26/30 anonim válasza:
Nagyon szép ház, de valahogy nem barátságos. Én inkább a mediterrán hangulatú házakat preferálom.
27/30 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek az ilyen amerikai házak, az álmom egy ilyen ház, nem utolsó sorban szeretnék építész lenni és szeretnék ilyeneket tervezni. viszont lehet hogy egy ilyen ház itt nálunk magyarországon kicsit nagyon sok, mert ott amerikában megvan ennek a kultúrája hogy miért ilyen, miért ekkora, miért van mindennek külön helyiség... ehhez életstílus is kell szerintem!! :) :D :)
28/30 anonim válasza:
Ez tényleg olyan Amerikás, de nekem nagyon tetszik.
És ez is szép: [link]
30/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, jo lenne egyilyenben lakni:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!