Adnátok ötleteket fiú szobára? 16/F
5m x 9m a szoba mérete, eddig kék színű volt a fal.
Világosbarna szekrény, barna szőnyeg.
2-3 szín is jólenne egyszerre de nem valami egyszerű festést szeretnék hanem valami "extrásat "
ötletek?:)
és az egyik oldalt tetőteres.
(akár poszter tapéta) midneféle ötlet érdekel:)
a kék hideg szín, sajnos nekem is volt kék a szobám. pár év után már ott tartottam, hogy mér nem kólintott fejbe jóanyám, mikor ezt az ökörséget kitaláltam, h kék szoba...
ajánlom a zöldet. különösen az ilyesmit: [link]
vagy pl ez: [link]
tegyél mellé narancsot.pl ilyesmit: [link]
úgy, hogy az egymás mellett lévő 2 fal nari, a másik kettő zöld, vagy a szemben lévő falak, vagy akár úgy is lehet, hogy csak 1 fal narancs.
ezek élénk, fiatalos színek, egy fiú szobájába is jól illenek.
jah, és mindkettő megy a barna bútoraidhoz.
hát mivel fiú vagy, ezért gondolom egy piros szobát csak nem akarsz. lehetne pl. világoszöld, de zöld vagy kék kiegészítőket válassz hozzá. a bútorok lehetnek fekete-fehérek, kiegészítőknek pedig a piros nagyon üt. lehet, hogy hülyén hangzik, de már láttam ilyen fiúszobát és jól néz ki.
a másik meg, ha találsz olyan festőt/haverok, akkor egyedi megoldásként telegraffitizni a szobát, vagy csak egy falat, vagy csak egy részt, a többit pedig fehéren hagyni és színes dolgok. ez is jól nézne ki :)
Egész jók:D
köszönöm a válaszokat:) JÖhetnek még:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!