Hogy tudnám házilag bekeretezni?
Figyelt kérdés
Eddig együttesek, sztárok poszterei voltak a szobámban. Rájöttem, hogy engem ez már nem érdekel, kinőttem belőle és leszedtem őket, de így olyan csupaszak a falak. Van 2-3 puzzle-m, tájképek, szal arra gondoltam kirakom őket újra és kiteszem a falra, de ekkora méretű elérhető árú képkeretet készen nem találtam. Mindenképpen valamilyen fedőlapos verziót szeretnék, hogy ne porosodjanak, hogy tudnám ezt házilag megoldani?2011. ápr. 12. 22:10
1/5 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz annyira a fedőlaphoz, akkor megoldás lehet, hogy kirakod, felragasztod egy furnérlapra, és több rétegben lelakkozod. A lakk beleül a mélyedésekbe és egyáltalán nem nehezebb portalanítani, mintha üveg lenne rajta.
2/5 anonim válasza:
Ragaszd rá fa lemezre, és pár ezer forintért vegyél rá üveget.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom tönkrevágni a puzzle-t se, szal lakkozás, ragasztás kilőve.
De a 2. ötlet ragasztás nélkül jó lenne, de az üveglapot hogyan rögzítsem rá? És kb mennyibe kerülne egy 70*80cm-es üvegtábla?
2011. ápr. 13. 21:58
5/5 anonim válasza:
Második vagyok!
Hobbi boltban mindenféle szép csatokat, szorítókat venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!