Lehet kapni valahol strandon használatos gyékényt?
Figyelt kérdés
Régebben a hipermarketekben mindig csak strandszezon alatt láttam.2011. ápr. 3. 23:19
1/5 anonim válasza:
Múltkor láttam a teszkóban, nem emlékszem pontosan az árára, csak arra, hogy olcsó is volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát igen, az ára sem mindegy...a teraszon a korlátra szeretném rákötni, hogy ne lehessen annyira belátni, szóval nem 1 db kellene. ;)
2011. ápr. 4. 00:11
3/5 anonim válasza:
Nézz szét 100 Ft-os boltokban, ott is szokott lenni. Esetleg kérdezz rá, ha nincs kirakva, hogy nincs -e raktáron.
4/5 anonim válasza:
Jó az a gyékény, csak ilyen célra egy idő után megcsúnyul. Szürke lesz és törik, szétmállik.
Ezért mi az egyik barkácsáruházban erre a célra kapható zöld színű, sűrű szövésű UV-álló műanyag hálót vettünk. Nem tudom mennyibe kerül a gyékény, de ahhoz képest biztos drágább volt, de talán tartósabb lesz. 5eFt volt egy 1m magas, 10m hosszú tekercs.
5/5 anonim válasza:
Ne gyékényt vegyél, hanem kertészetben nádszövetet. Első évben én is gyékényt raktam fel az erkélyre, de a nyár végére valami ocsmány lett, és szabályosan mállott szét. Aztán vettem nádszövetet (Egy 1 m magasnak kb. 800-1000 Ft métere), az már 5 éve fent van, és még mindig bírja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!